Merksem

Nationale Reserven delen de punten in Hoogstraten.

Hoe flitsend kan een wedstrijd beginnen ? Heel flitsend !! We waren amper een halve minuut ver in onze uitwedstrijd op Hoogstraten en we stonden al 1 – 0 achter . Onze reactie op deze opdoffer mocht er wel zijn want amper één minuut later treft Karim de dwarsligger . We proberen zo snel mogelijk langszij te komen en in de 11de minuut zijn we er kort bij maar Sefiani  schiet voorlangs . Hoogstraten benut veel beter dan wij de ruimte die er ligt op het grote veld . Een goede vijf minuten voor de rust moeten we nummer twee toestaan , zodat we gaan rusten met  een 2 – 0 achterstand. Werk aan de winkel tijdens de rust voor de coaches .

Er is duidelijk bijgestuurd tijdens de rust , we willen deze achterstand zo snel mogelijk recht zetten . De Hoogstraatse doelman ranselt na een minuut of vijf  een knal uit de winkelhaak . Als we een kwartier ver zijn zet Sefiani zich door en zijn voorzet is zo scherp dat een roodwitte verdediger niet anders kan dan ontzetten in eigen doel . 2 – 1 . Dat geeft ons energie en we willen meer  . Tien minuten later zet Chris zich door op de linkerflank en zijn pass wordt staalhard afgewerkt door Aaron . 2 – 2 . Het laatste deel van de wedstrijd  zet  Hoogstraten nog alles op alles om toch nog de zege te halen , maar we houden stand . Dank zij onze inzet en strijdlust hebben we een scheve situatie recht gezet , proficiat gasten . Aanstaande vrijdag spelen we tegen Turnhout .

 

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie  , Nick Van Gastel   , Cody Van De Velde, Mohamed Sefiani  ,Brent Mantels, Steve Oliveira( 60’Chris Choungo )   , Karim Wilms (88’Morad Bougria ) , Nick Felix , Mo El Jattari , Stef Lyssens

Leo Goossens

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*