Merksem

Nationale Reserven in overdrive tegen Bocholt!

Afgelopen donderdag zat het verkeer in en rond Antwerpen behoorlijk in de soep . Ook onze bezoekers uit Bocholt op vrijdag hadden met fileleed te maken, ze arriveerden rond 19.40 u in het JM stadion. Na overleg met de referee startte de wedstrijd een klein kwartiertje later. Wij waren duidelijk héél goed opgewarmd, na tien minuten stond er al een droge 3 – 0  op het scorebord. Gaat u er even voor zitten !! In de 5de minuut een uitgesponnen actie via Kenny, Jens , Nick F. en Sefiani zorgt voor nummer één. Een minuut later een harde knal van Nick F. op de vuisten van de Bocholtse keeper , Aaron duwt de rebound binnen , nummer twee. Na tien minuten acht Jens zijn” moment de gloire” gekomen en schiet vanop afstand keihard via binnenkant paal binnen. 3 – 0 . Als we een kwartier aan het spelen zijn beginnen onze Limburgse bezoekers iets meer in het spel te komen . Enkele corners zorgen voor gevaar en één van hun pogingen belandt op de lat. Terug een tandje bijsteken, denkt men in het piratenkamp en net voor de rust is nummer vier een feit. Brent brengt de stand op 4–0.

De tweede helft is een herhaling van de eerste helft  alleen met minder doelpunten . We blijven de bovenhand houden op onze tegenstander  die nauwelijks voor gevaar kan zorgen. Op tien minuten van het einde krijgen we dan toch nummer vijf, Sefiani zorgt voor  de 5 – 0 . In de laatste vijf minuten scoort Bocholt toch de eerredder wel na slecht uitverdedigen. Eindstand 5 – 1 . Volgende vrijdag gaan we op bezoek bij Hoogstraten.

 

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Aaron Lenie ( 65’ Chris Choungo ) , Nick Van Gastel (60’ Marouane El Khatabi) , Jens Muyshondt (80’ Morad Bougria ) , Cody Van De Velde, Mohamed Sefiani  ,Brent Mantels, Steve Oliveira(46’Achraf Guerti )   , Karim Wilms , Nick Felix , Kenny Nsumbu

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*