Eerste Ploeg

City Pirates verliest met 2-0 op het veld van Bocholter VV

Na het behalen van 6 op 6 reisden de Pirates met het nodige vertrouwen naar Bocholt, de verste verplaatsing van dit seizoen.Seiffermann was terug fit en stond terug op de linksback positie. City Pirates speelde in een 4-3-3 met Seiffermann-Dreesen-Verboven en Borges als achterhoede. Delalieux, Van den Bogerd en Van Zantvoort vormden de driehoek op het middenveld. Nesen en Moussaoui stonden in steun van diepe spits Hakim Borahsasar.

Na de studieronde was de eerste grote kans van de wedstrijd voor City Pirates. Borahsasar kon na een hoekschop uithalen, maar zijn schot raakte de onderkant van de lat. Bocholter had dan meer geluk. Een voorzet van op links schoot door tot bij Putzeys. Hij omspeelde Seiffermann en trapte de bal in de verste hoek. 1-0 voor Bocholt. City Pirates moest komen en Borahsasar zette Van Zantvoort voor de goal. Hij knalde in één tijd de bal net over. Een dure misser, want enkele minuten later stond het al 2-0. Bocholt zette voor van rechts en Dreesen schoof de bal ongelukkig in eigen doel. Twee doelpunten in het krijt na een halfuur. Het was een opdoffer die we niet meer te boven kwamen. Buiten een gevaarlijke actie van Nesen viel er niets meer te noteren in de eerste helft.

City Pirates moest komen in de tweede helft. Bocholt zette een dubbele verdedigingsgordel op en loerde op de counter. Vroeg in de tweede helft kreeg Borahsasar een eerste kans om de aansluitingstreffer te maken. Zijn schot was gekraakt en ging voorlangs. Een kwartier later kreeg Borahsasar een vrije kopkans, maar ook dit maal zonder het gewenste resultaat. City Pirates bleef proberen, maar gebruikte te vaak de lange bal. De achterhoede van Bocholt stond pal. Het was zelfs Bocholt die nog de meeste kansen kreeg, maar Roef pareerde ze. Verboven had in de slotminuut nog een goede kopkans op hoekschop, maar de keeper redde knap. Het was een wedstrijd waar de bal niet juist wou vallen voor ons. Een wedstrijd om te vergeten. Nu snel de knop omdraaien en op naar de Piratenparade en de wedstrijd tegen Hoogstraten!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*