Merksem

Nationale reserven boeken een vlotte winst!

Nationale Reserven : Vlotte winst !!

Gewoonlijk voetballen we op vrijdagavond , daar moesten we dit weekend van afwijken. Voor één keer dit seizoen was het op zaterdagmiddag, meer bepaald in Duffel. Iedere wedstrijd moet natuurlijk worden gespeeld, maar de tegenstander van vandaag mocht ons toch geen angst doen krijgen, gezien hun resultaten van de voorbije weken. Er ging wel een lange studieronde aan vooraf en de staat van het veld had daar wel enigszins mee te maken. Rond de twintigste minuut zijn we voldoende aangepast en wanneer Sefiani drie minuten later aan een actie begint op de linkerflank is daar Aaron op het geschikte moment om af te ronden. 0 – 1! Duffel probeert weerwerk te leveren door hoog druk te zetten maar onze jongens achteraan komen nauwelijks in de problemen. Vijf minuten voor we gaan rusten wordt Sefiani , weer hij , foutief afgestopt in de grote rechthoek en Nick plaatst de penalty netjes in de hoek . 0 – 2.

Bij het begin van de tweede helft geven we een aantal kansen weg door onoordeelkundig verdedigen maar het vizier van de Duffelse aanval staat gelukkig voor ons niet op scherp. We nemen stilaan weer de bovenhand, maar toch is het wachten tot twintig minuten van het eindsignaal als Brent met een diepe bal Jens bereikt en de 0 – 3 is een feit. Als orgelpunt maken we ook nog een vierde, ditmaal is het Karim die voor de actie zorgt, de afronding is van Chris die tot zijn en onze verbazing de bal aan de tweede paal ziet binnen dwarrelen . 0 – 4 . Nu vrijdag spelen we thuis tegen Bocholt.

 

City Pirates :

Jordan Pombreu,Stef Lyssens ( 46’ Chris Choungo ) , Nick Van Gastel  , Jens Muyshondt   , Cody Van De Velde (70’Achraf Guerti ) ,  Aaron Lenie ,Mohamed Sefiani  (75’ Morad Bougria )  ,Brent Mantels , Marouane El Khatabi , Steve Oliveira  , Karim Wilms

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*