Clubleven & Evenementen

DE PIRATENGAZET INTRO

 

DE PIRATEN GAZET

De Piraten Gazet ziet het levenslicht.

Waarom De Piraten Gazet?

Omdat we het nieuws, de verhalen, centraal willen plaatsen, want City Pirates heeft veel verhalen. Hoe kan het ook anders? Met 1000 spelers verdeeld in 70 ploegen en de unieke sociale werking. Alles en iedereen moet aan bod komen in onze Gazet!

Is de site al volledig afgewerkt?

Nee, er ontbreken nog heel wat gegevens en foto’s. De structuur staat er, maar voor de verdere invulling heb ik de hulp nodig van spelers, trainers en supporters. De Piraten Gazet wordt geschreven door en voor echte Piraten!

Heb je foto’s, video’s, verslagen of een verhaal?

Sturen naar michiel.devisschere@citypirates.be

Feedback?!

Omdat de mening van elke piraat telt, wil ik die ook graag horen. Heb je opmerkingen? Stuur dan gerust een mailtje naar michiel.devisschere@citypirates.be !

Hoe zit de structuur in elkaar?

Het nieuws wordt in categorieën geplaatst:

 • Sociaal
 • Eerste ploeg Heren
 • Dames
 • Merksem
 • Linkeroever
 • Luchtbal
 • Club leven & evenementen
 • G-Pirates
 • Deurne

Elke categorie heeft een aparte balk op de homepagina met 3 berichten + 2.  Wil je verder lezen over de categorie? Klik dan op de titel of ga via de tab “NIEUWS” naar de gewenste categorie.

We werken ook met “tags”. Een “tag” staat in het rood boven de titel van een bepaald bericht. Klik je er op dan krijg je alle berichten van die bepaalde “Tag”. Zo krijg je bij de “Tag” ‘interview’ al de interviews van de eerste ploeg te zien.

Naast het nieuws op de homepage zie je “Sidebar”. Daar plaatsen we elementen die ook op de andere pagina’s waar de sidebar staat, te zien zijn.

De tab “Sociaal” gaat dieper in op de sociale werking van City Pirates. Projecten als River Side Studio en Digitale helden worden ook uitgelegd. Ook hier zal verder aan worden gewerkt want de sociale werking moet nog meer aandacht krijgen. Het maakt het City Pirates verhaal uniek.

“Club” stelt het bestuur en de vrijwilligers voor. Ook de locaties, geschiedenis, medische cel en officiële documenten als het beleidsplan, opleidingsplan en panathlonverklaring kunnen niet ontbreken.

Bij “Teams” wordt er eerst een onderscheid gemaakt naargelang locatie. Vervolgens krijg je een lijst met de verschillende ploegen. Klik op de gewenste ploeg en je ziet de teampage. Die bestaat uit een teamfoto, foto’s van trainer en afgevaardigde, socceronline en nieuws per ploeg. Een link naar een klassement wordt later toegevoegd.

“Training en Wedstrijd”: hier vinden de piraten de training- en wedstrijdschema’s terug.

CP TV: City Pirates TV: het youtubekanaal van onze club. Matchverslagen en nog veel meer zullen hier worden getoond.

Galerij: fotopagina (nog onder constructie)

Contact: nog onder constructie

Zoals vermeld, is de site een work in progress. Dat blijft het ook. De Piraten Gazet moet groeien en bewegen, net als ons project!
Ik wens wel al William Schenk te bedanken voor de begeleiding bij het vormen van de Gazet!

Sociale en Sportieve groeten

Michiel De Visschere
Communicatie & Fondsenwerving City Pirates

 

One Comment

 1. Luc Van Bogaert

  Knap resultaat……

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*