Eerste Ploeg

Interview met Hakim Borahsasar

0-1 op Hades via Hakim Borahsasar. Wie? Waarschijnlijk zijn er nog een aantal supporters die nog niet vertrouwd zijn met onze nieuwe spits. Hoog tijd voor een interview dus!

-Hakim, Waar heb je in het verleden gespeeld en hoe ben je bij de Piraten terechtgekomen?

Ik heb in het verleden 4seizoenen bij de jeugd/beloften van Sporting Lokeren gespeeld, daarna heb ik mijn eerste semiprof contract voor 3seizoenen bij Club Brugge getekend, mijn laatste halfjaar bij Brugge scoorde ik 16 keer waardoor er intresse kwam van NAC Breda, ik twijfelde niet en tekende mijn eerste profcontract voor 2,5jaar en paar dagen later debuteerde ik tegen PSV!
2jaar later na weinig speelkansen hebben we in overleg het contract ontbonden en was er intresse van KSV Oudenaarde waarna ik een contract voor een halfjaar heb getekend.
Door enkele kleine blessures kwam ik weinig aan spelen toe! Na een gesprek met mijn manager hoorde we dat de piraten een spits zochten na een positief gesprek met Philip Van Dooren tekende ik een contract voor 1seizoen bij de Piraten.

– Hoe zijn de eerste weken bij je nieuwe club verlopen? Wat voor indruk geeft de club en de groep je?

Slechte start vooral voor mijzelf, na 2 weken hard trainen ben ik uitgevallen met een liesblessure en moest ik 2matchen voorbij laten gaan! Ik heb 2weken hard getraind om terug tekomen met als positief resultaat de 0-1 winst op Hades, en ben zeer blij dat ik mijn steentje kon bijdragen met een doelpunt!
De club geeft mij een heel warme indruk wat zij doen voor de jeugd doet geen enkele club in Belgie!
Wij hebben een groep met heel veel kwaliteiten dat zag ik na mijn 1ste training al en de sfeer binnen de groep is gewoon top!

– We hebben redelijk veel blessures (daar kwam dit weekend nog Kwik bij ), kan onze kern dit opvangen?

Ja klopt, we hebben de laatste weken veel blessures opgelopen de ene wat erger dan de andere maar we zijn geleidelijk aan terug 1 voor 1 fit aan het worden. We komen hier alleen maar sterker uit zowel mentaal als fysiek en dan gaan we laten zien wie de Piraten echt zijn!

– Wat verwacht je voor wedstrijd zaterdag?

Een wedstrijd moet altijd worden gespeeld. Ik denk dat we moeten uitgaan van onze eigen kwaliteiten, ons eigen spel spelen en vooral genieten! Ik ben er dan van overtuigd dat we de 3punten thuis houden!

Dankjewel Hakim, we wensen je nog vele succesvolle jaren en doelpunten toe en waarom niet bij de Piraten?!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*