Merksem

Nationale Reserven verliezen stevig

Vrijdagavond , wedstrijdavond voor de nationale reserven .Dit keer naar één van onze verste bestemmingen , Spouwen –Mopertingen . Het onthaal was vriendelijk tot we  vaststelden dat we in de dezelfde kleuren zouden spelen . Er was heel wat overredingskracht  nodig om de thuisploeg van kleur te doen wisselen . Het  staat  nochtans klaar en duidelijk vermeld in artikel 1226 van het bondsreglement . Maar dit terzijde , we beginnen met heel veel moed en zelfvertrouwen tegen een ploeg met meerdere oudere en ervaren spelers . De eerste kans is echter na vijf minuten voor ons maar Spouwen reageert  twee minuten later en het staat 1 – 0 . Deze vroege achterstand doet ons de pedalen verliezen en we lopen meer achter de bal dan dat we hem in de ploeg kunnen houden . Op het kwartier countert de thuisploeg  en de achterstand verdubbelt . 2 – 0 . Gedurende de eerste helft lukt er niet veel en Spouwen maakt er in een tijdspanne van  acht minuten nog  drie doelpunten bij . Bij de rust al een forfaitscore op het  bord , werk aan de winkel !!

De thuiscoach laat twee belangrijke pionnen , Farrsi en Sabadini  tijdens de rust in de kleedkamer . Er zit nu meer evenwicht in de wedstrijd en af en toe kunnen we ook dreigen . In de 67ste minuut kunnen we ook scoren , Sefiani  vindt Chris in de grote rechthoek en het staat  5 – 1 . Dichter komen we niet meer maar Spouwen scoort ook niet meer . Het was niet al te best maar we kunnen er alleen maar uit leren en er van overtuigd zijn dat we beter kunnen , misschien nu vrijdag al , thuis tegen Hades .

 

City Pirates :

Jelte Schrauwen  ,Stef Lyssens ( 83’ Morad Bougria ) , Nick Van Gastel  , Jens Muyshondt   , Cody Van De Velde ,  Aaron Lenie(61 ‘Chris Choungo ) ,Mohamed Sefiani   ,Brent Mantels , Marouane El Khatabi (36’ Steve Oliveira ) , Karim Wilms ( 46’ Nasr Alzeen ), Nick Felix

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*