Eerste Ploeg

Interview Joy Van den Bogerd

Deze week is het vanzelfsprekend dat we een klein interview hebben met ons feestvarken, Joy Van Den Bogerd.
100 wedstrijden , dat vraagt een woordje van onze “ideale schoonzoon”.

1. Joy, proficiat met je 100 wedstrijden, wat was tot nu toe hoogtepunt en dieptepunt?

Mijn hoogtepunt bij de City Pirates is ongetwijfeld de promotie van vorig jaar. Ik verkies dit ver boven mijn gouden schoen omdat de beleving hier rond zo intens was. Zowel de groep als de club verlangde hier zo hard naar en dat ik hier deel uit mocht van maken is ongelooflijk en zal mij altijd bij blijven. Mijn grootste dieptepunt bij de Pirates zijn dan weer de eerste 10 wedstrijden van vorig seizoen met als absolute dieptepunt mijn vervanging op Vosselaar en het gebrek aan respect naar coach en medespelers toe van mij uit.

2. De ploeg behaalde tot nu toe 2 op 9 , hoe sta je hier tegenover ?

Ik denk niet dat we moeten beginnen panikeren bij de recente 2 op 9. We hebben al 2 zware uitwedstrijden gehad waar we 1 punt op 6 uit halen. Volgens mij is Thes de toekomstige kampioen want het is een ploeg met zeer veel kwaliteiten. In onze thuismatch tegen Capellen hadden we altijd de 3 punten thuis moeten houden, dit is ons jammer genoeg niet gelukt. Maar reden tot paniek is er absoluut niet, onze kern is sterk genoeg en ik ben er zeker van dat we in deze reeks thuishoren.

3. Wedstrijd zaterdag tegen Spouwen Mopertingen , wat verwacht je juist voor een wedstrijd?

We moeten ons geen onnodige druk beginnen opleggen door de recente 2 op 9 maar thuis moeten we elke wedstrijd proberen te winnen. We kennen Spouwen van vroeger en weten dus dat we zeker niet moeten onderdoen voor hen. Ik verwacht een moeilijke wedstrijd maar ben zeker dat we kunnen winnen.

Bedankt Joy, we wensen je nog minsten 100 matchen meer als Piraat en 3 punten op zaterdag !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*