Merksem

Nationale Reserven winnen van Cappellen

Nationale Reserven : eerste punten zijn binnen!

Vorige week hadden we onze eerste thuiswedstrijd verliezend afgesloten door het niet afmaken van de kansen. Vanavond waren we zinnens beter te doen.We waren op bezoek bij Cappellen. De kortste verplaatsing van het seizoen. De eerste tien minuten verlopen gelijk opgaand met veel goede wil aan beide kanten. Het evenwicht wordt verbroken na het eerste kwartier. Aaron kan een vrije trap van Jens verlengen in doel: 0-1! Het geeft onze jongens vleugels en nog geen drie minuten later jaagt Jens zelf de 0-2 achter de netten. De goal kwam er na slecht uitverdedigen door de keeper van Cappellen onder druk van Aaron. Cappellen moet nu komen, en hoewel we de druk voelen, breken we niet. De ruststand is 0-2!

Bij het begin van de tweede helft krijgen beide ploegen  enkele mogelijkheden om iets aan die stand te veranderen . Na een kwartier in de tweede helft krijgt Brent de bal toegespeeld en met een heerlijke pas vindt hij Aaron en die aarzelt niet en de 0 – 3 is een feit. Cappellen verhoogt  de druk en krijgt enkele kansen, maar hun vizier is niet goed afgesteld. Door hard voor mekaar te blijven werken houden we de voorsprong tot één minuut voor tijd en dan komt Cappellen dichterbij met een penalty. 1 – 3 . Meteen ook de eindstand.

Zo , de nul is van het bord en hier kunnen we de komende weken op bouwen,  om te beginnen nu vrijdag thuis tegen Thes.

City Pirates :

Jelte Schrauwen  ,Stef Lyssens , Nick Van Gastel , Karim Wilms , Jens Muyshondt   , Cody Van De Velde ,  Aaron Lenie (72’ Zed Rommens ) ,Mohamed Sefiani (46’ Nasr Alzeen ) ,Brent Mantels , Thomas Van Tongerloo , Nick Felix (Yannick Van Damme )

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*