Merksem

Nationale Reserven komen niet verder dan een punt tegen Thes.

Nationale Reserven : City Pirates één punt en Thes ook !!

Vorige week een uitzege , deze week de bedoeling om dit te herhalen bij een thuiswedstrijd .  Deze avond waren we gastheer voor de kleurgenoten uit Tessenderlo . De vertrouwdheid met  het JM – stadion geeft ons alvast een boost en we vliegen er meteen in . Na amper vijf minuten staat er al een voorsprong op het bord , Jens stuurt Aaron diep en die geeft de Thes -keeper het nakijken. 1 – 0!  Van deze vroege opdoffer moeten de bezoekers duidelijk bekomen Naarmate de eerste helft vordert beginnen ze echter ook weer in hun kansen te geloven en op vijf minuten voor het rustsignaal maken ze de gelijkmaker na een hoekschop .1 – 1. Niet dat wij geen mogelijkheden meer hadden maar de afwerking was er niet bij.

Het valt moeilijk te voorspellen wie er met de volle buit naar huis zal gaan, aan het begin van de 2de helft. Na een klein kwartier lijkt het Thes te zijn want ze komen op voorsprong  . 1 –2 . Dat is even slikken maar onze spelers reageren op een positieve manier en steken nog een tandje bij . Thes moet achteruit en wij scheppen kans op kans . Nog twintig minuten te spelen en Sefiani trekt alleen op de doelman af , kapt zijn laatste tegenstander uit en trapt naar de rechterbovenhoek . Wij veren al lichtjes op maar de doelman van Thes pakt uit met een wereldsave en haalt de bal uit de kruising . Wij blijven op achtervolgen aangewezen maar blijven proberen.  De klok tikt genadeloos voort maar op de 85ste minuut verspeelt een bezoekende verdediger de bal aan Sefiani , die zet voor en Jens knalt hem heerlijk in dezelfde rechterbovenhoek . Gerechtigheid geschiedt. 2 – 2!! Wij blijven uiteindelijk steken op een gelijkspel , hier had gezien onze kansen toch veel meer in gezeten. Volgende vrijdag proberen we iets te halen in Spouwen.

City Pirates :

Jelte Schrauwen  ,Stef Lyssens , Nick Van Gastel  , Jens Muyshondt   , Cody Van De Velde ,  Aaron Lenie(60’Steve Oliveira )  ,Mohamed Sefiani  , Nasr Alzeen (70’ Morad Bougria)  ,Brent Mantels , Yannick Van Damme (46’ Chris Choungo ), Marouane El Khatabi , Zed Rommens ( blessure bij opwarming )

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*