Dames

City Pirates Ladies – VDP: 5-5

Zondag 10-09-2017
Bobsam Elejiko Stadium Luchtbal

 

De City Pirates Ladies speelde zondag hun eerste competitie wedstrijd in de D reeks. Een blessure bij de opwarming zorgde ervoor dat ze met 10 aan de aftrap kwamen. Na een evenwichtige eerste kwartier, begon VDP beter om te gaan met de vrouw meer situatie, zo werd de eerste helft met de zware 0-4 cijfers ten einde gebracht. Tactische wijzingen bij CP Ladies en een enorme sportieve gebaar vanuit VDP door zelf met 10 te spelen bracht de spanning terug in de wedstrijd. Twee snelle goals van A. Bosmans, die alle Piraten goals zal scoren zorgde ervoor dat de VDP coach met de handen in de haren terug met 11 speelsters de match naar zich wilde trekken. Even leek dit te lukken door een vijfde VDP treffer, na een mooie combinatie langs de linkerflank. Echter waren de CP Ladies niet van slag, er volgde de snelle 3de treffer (hattrick Bosmans), onder de sterk spelende rechter flank, met  Ramirez, Guerrero en Berdellima in de hoofdrol. De vierde en uiteindelijk gelijkmaker waren dan ook kenmerkend voor de CP Ladies, Guerrero en Ramirez winnen de bal op rechts, via El Idrissi komt de bal bij Berdellima die dan Bosmans alleen voor de goal kan stuur, knappe passes dito afwerking 5-5. CP Ladies vs VDP eindscore: 5-5

Wedstrijd Statistieken

  1. Bosmans 5 goals
  2. El Idrissi en E. Guerrero elks 2 assists
  3. Berdelimma 1 assist

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*