Eerste Ploeg

Interview met Arne Verboven

We blikken deze week vooruit met 1 van de spelers die pas in Augustus bij de kern kwam, maar de coach ondanks zijn jonge leeftijd direct wist te overtuigen met een basisplaats tegen Overijse als gevolg…
Arne Verboven

Arne, hoe kijk je terug op je transfer van KV Mechelen en ben je goed ontvangen door de ploeg/club?

– Ondanks dat ik de enige was die pas later was bijgekomen in de groep vond ik dat ik heel goed werd opgevangen. Ik kende Manu al langer en dat hielp uiteraard wel, maar toch ging het veel vlotter dan ik op voorhand had verwacht. Ook het feit dat ik nu eindelijk in volwassen voetbal ben terechtgekomen vind ik zalig.

Wat verwacht je van de wedstrijd zaterdag?

– Ik heb er eigenlijk geen idee van. Deze reeks is nieuw voor me en ik kan de tegenstanders eigenlijk totaal niet inschatten. Ik weet wel dat wij een sterke ploeg hebben dus ik geloof wel dat we altijd kans maken, zeker thuis.
Maar de technische staf zal me donderdag en zaterdag wel van alle sterktes en zwaktes van onze tegenstander op de hoogte brengen.

Wat denk je dat dit seizoen de ambitie van City Pirates mag zijn?

– Ook hierop kan ik moeilijk antwoorden aangezien ik deze reeks niet ken. Over een paar weken weet ik misschien meer. Ik geloof wel dat we een sterk seizoen gaan spelen aangezien we een sterke en gemotiveerde ploeg hebben. We zien wel match na match. Eerst zorgen voor de 4 op 6 !!

Dankjewel Arne en veel succes zaterdag !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*