Eerste Ploeg

Olsa Brakel vs City Pirates: 1-2 (met beeldverslag!)

Met Olsa Brakel ontmoette City Pirates een te duchten tegenstander. Brakel werd vorig jaar 6de in 2de amateur en heeft dus al heel wat ervaring op dit niveau. Beide ploegen begonnen niet al te best aan de wedstrijd: slordige passes en verkeerde controles waren aanwezig. Uiteindelijk was het vooral Brakel die het spel naar zich toe trok en daaruit ook kansen kreeg. De meeste werden hoog overgeschoten, maar ook Roef moest een paar keer goed tussenkomen. Geen enkele ploeg kwam tot scoren en we gingen rusten met een 0-0.

Een zelfde spelbeeld was er in de tweede helft. Na een tweede gele kaart voor Sababti vroeg in de tweede helft, zag de situatie er niet rooskleurig uit voor de Pirates. Olsa Brakel verzilverde die numerieke meerderheid snel door er via Niels Ringoot 1-0 van te maken. City Pirates moest nu komen en met veel wilskracht kwamen we er verschillende keren goed uit. De collectieve fighting spirit zorgde zelfs voor een heuse ommekeer: eerst scoorde Mike Seiffermann met een prachtig afstandsschot de gelijkmaker. Waarna Dimitri Nesen met een schitterende frommelgoal de 1-2 enkele minuten voor tijd maakte.

Een schoonheidsprijs zullen we er niet mee gewonnen hebben, maar de overwinning is hetgeen dat telt!!

In de vierde ronde spelen de Pirates op het veld van Heist

#GoPirates!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*