G-Pirates

Danny Mock coördinator G-Pirates

 

We hebben de eer en het genoegen om Danny Mock voor te stellen als nieuwe coördinator van de G-Pirates.

Danny is een waar voetbaldier. Hij begon als jeugdspeler bij het vroegere Olse Merksem. Geremd door allerlei blessures zat een grote voetbalcarrière er niet in. Gepassioneerd door het voetbal besloot Danny vervolgens om zich te verdiepen in de positie van trainer. Hij bleef uiteindelijk 10 jaar trainer van jeugdploegen van City Pirates. Daarbij behaalde hij mooie successen, niet enkel op het vlak van winnen, (wat op zich niet het belangrijkste is, maar ook op het vlak van doorstroming naar de hogere rangen. Hij was onder meer de trainer van Mo El Jattari. Zijn 10 jaar lange trouw aan City Pirates werd uiteindelijk beloond met de positie van jeugdcoördinator. Een functie die hij 5 jaar lang met veel passie en plezier uitoefende.

Na drie jaar op non-actief te hebben gestaan, kreeg hij een maand geleden het verzoek van onze voorzitter Michel Pradolini om de G-pirates te coördineren. Aangezien hij in het dagelijkse leven met mensen met een beperking werkt (als monitor bij Werminval), is hij het perfecte profiel. Lang werd er dan ook niet getwijfeld en Danny is klaar voor dit nieuwe hoofdstuk bij City Pirates!

Als doelstelling wil hij het project verder uitbouwen, maar beseft hij dat dit niet over één dag ijs gaat. Stelselmatig beetje per beetje kunnen er stappen worden genomen. Zijn doel is vooral: “Ik wil van de G-pirates een hechte groep te vormen waar we met z’n alle sterk uit gaan komen en waar vriendschap , kameraadschap en het sociale een bouwsteen moeten zijn om beter in het leven te staan en te presteren tijdens trainingen en wedstrijden.”

We wensen Danny en de G-pirates alle succes toe!

Once A Pirate, Always A Pirate 😉

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*