Merksem

U12 A IP Kampioen!!

Hoewel er geen officiële rangschikking bij de U12 IP wordt opgesteld, mogen we er toch vanuit gaan dat onze jongens kampioenen zijn. Met slechts drie verlieswedstrijden, twee in de heenronde en 1 in de terugronde, kan het team van trainer Rudy de beste cijfers voorleggen. Kampioen spelen is natuurlijk niet het belangrijkste, maar het doet toch wel deugd dat het vele werk in mooie resultaten is omgezet.

Kers op de taart was de wedstrijd in en tegen Berchem. Berchem was de enige ploeg die de U12 IP op eigen terrein had kunnen verslaan in de terugronde, dus wou het team hun een koekje van eigen deeg geven. Na het derde kwart stond de ploeg echter 4-2 achter. Trainer, déléges en spelers bleven er vol in geloven en het tactisch plan wierp uiteindelijk zijn vruchten af. Er volgden maar liefst 6 Pirate-goals in het laatste kwart. Eindstand: 5-8 winst!!

De jongens wilden zich dan ook graag laten zien tegen de elite van KV Kortrijk op het tornooi van Lyra. Er werd een mooi gelijkspel behaald, waarbij vooral Kortrijk blij mocht zijn dat het pas 2 minuten voor tijd gelijk kon maken.

Met dank aan iedereen voor dit uitstekende en leuke seizoen!

Onze toppers:

Mohammed, Schilo, Ilyas, Esiaka, Adam, Jetmir, Emmanuel, Tim, Fahd, Quinten, Houssain en Rayane
Trainer Rudy
Délégés : Tonny en Liesbet

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*