Linkeroever

Derde editie van ons scholentornooi was weer groot succes!

Op de velden van Linkeroever vond onlangs de 3de editie van ons scholentornooi plaats. Bij dit jaarlijkse tornooi slaan City Pirates en Buurtsport de handen in elkaar om een aantal scholen aan het voetballen te krijgen. De deelnemende scholen waren dit jaar: De Spits, Afrit Zuid en Sint-Norbertus. De winnaar van dit tornooi kon een prachtige wisselbeker – uitgereikt door Young B – mee naar huis nemen.

Na een fijne namiddag voetballen was het uiteindelijk De Spits dat zich voor een eerste keer in drie jaar tot verdiende kampioen mocht kronen. Goed gedaan toppers!

De prijs voor de meest faire ploeg ging dit jaar naar Sint-Norbertus. Met hun sportieve houding waren zij een voorbeeld voor iedereen die aan dit tornooi heeft deelgenomen. Proficiat!

En last but not least: dit jaar werd Soraya van Sint-Norbertus uitgeroepen tot beste speelster van het tornooi! Ook aan haar een dikke proficiat!

Wij willen iedereen die dit tornooi mogelijk heeft gemaakt van harte bedanken en hopen alvast dat onze vierde editie een even groot succes wordt!

 Bekijk hieronder de video en foto’s:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*