Merksem

Belangrijk bericht van onze AVJO Charles Joris!

Pirates ,

Vooreerst een proficiat aan de Spelers en Technische staf van ons eerste elftal voor het behalen van de promotie.

Er is weeral een seizoen bijna voorbij ,buiten ons duiveltjestornooi en nog enkele tornooien op verplaatsing.

Als alg. verant. jeugdopleiding wil ik mijn dank uitdrukken naar alle vrijwillige medewerkers, afgevaardigden, bestuursleden, coordinatoren,  trainers en spelers voor de inspanningen die ze weeral geleverd hebben

Tevens ben ik fier met de sportieve vooruitgang die onze jeugd jaar na jaar maakt en dit is maar alleen mogelijk dankzij jullie inzet en het werk dat jullie leveren.

Dit jaar hebben we weer enkele kampioenenploegen en moest er een klassement bestaan in middenbouw zouden we er nog enkele meer hebben. Proficiat aan die trainers en spelers.

Maar al onze andere ploegen verdienen ook zeker een pluim want zowel trainers als spelers zetten zich hard in, en als ik zie welke vooruitgang sommige ploegen maken is dit ook een TITEL waard. Dan zeg ik PRACHTIG WERK mannen .

Maar buiten het sportieve is er ook nog het sociaal aspect, want CITY PIRATES is niet alleen voetbal maar wil ook sociaal iets betekenen voor elkaar en sportiviteit naar zowel tegenstrevers, supporters scheidsrechters als naar elkaar toe .

KORTOM   met de JUISTE WAARDEN door het leven gaan. En als we dit met zijn ALLEN doen ben ik een tevreden AVJO.

Bedankt voor het mooie seizoen

MVGR

Charles Joris

AVJO City Pirates

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*