Merksem

U14 IP verliest op het veld van Hoogstraten

Dit weekend speelde onze U14 IP hun laatste match van het seizoen op het veld van Hoogstraten. Onze kampioenen waren in het begin van de wedstrijd niet goed bij de les en kwamen reeds in het eerste kwartier 2-0 achter. Het werd dus al snel duidelijk dat deze wedstrijd lastig ging worden. Hoogstraten ving onze piraten goed op waardoor ze niet in hun spel konden komen. De spelers probeerden wel wat te forceren tijdens het tweede kwart, maar het mocht niet baten: er werd gerust bij een 2-0 stand.

Ook na rust bleven de verhoudingen dezelfde. Hoogstraten maakte er 3-0 van. We scoorden nog een eerredder, maar het was Hoogstraten die met een vierde goal de eindstand vastlegde.

Hoewel we het seizoen dus met een nederlaag afsluiten, mogen we toch met veel trots op dit seizoen terugblikken. Onze jongens werden namelijk kampioen 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*