Merksem

Nationale reserven: nog één keer alles geven!

Onze nationale reserven speelden dit weekend hun laatste thuismatch tegen Esperanza Pelt. Lees hieronder het verslag van Leo:

Voor onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen waren we gastheer voor Esperanza Pelt . In de heenwedstrijd hadden we ondanks onze ruime zege daar , toch ondervonden dat het één van de taaiste tegenstanders in de reeks was . Vanaf het eerste fluitsignaal zijn beide elftallen aan mekaar gewaagd . Maar wij hebben al maanden een geheim wapen , zonder afbreuk te doen aan de anderen natuurlijk . Hij loopt het liefst rond met het nummer negen op zijn shirt en heet Kadir . Na tien minuten stuurt Jess met een gemeten pass Marouane op zijn flank weg en die zijn voorzet wordt door Kadir keihard binnen getrapt . 1 – 0 . De vreugdekreten om deze vroege voorsprong zijn net voorbij of ze zwellen alweer aan als Karim weer Kadir in stelling brengt en ditmaal met een lob de Peltse doelman te grazen neemt . 2 – 0 .In dezelfde minuut een dubbele voorsprong . Onze Limburgse gasten proberen nog voor de rust dichterbij te komen maar er wordt hard gewerkt en secuur verdedigt . 2 – 0 is dan ook de ruststand.

Bij aanvang van de tweede helft is het even naar onze plaatsen zoeken en daar maakt Pelt gebruik van . Ze voeren de druk op ons doel op en na tien minuten scoren ze de aansluitingstreffer . 2 – 1 . Er sluipt enige vorm van nervositeit in ons elftal en we moeten het spel even ondergaan . Af en toe breken we toch uit maar de Peltse doelman echt verontrusten is er niet bij . Wij krijgen nog enkele hete standjes te verwerken in ons doelgebied maar we houden stand en sluiten deze wedstrijd af met winst . Volgende week onze laatste wedstrijd , een verplaatsing naar Helson Helchteren , als we daar ook de drie punten mee graaien zijn we Kampioen . Dus nog één keer alles geven gasten .

Opstelling City Pirates :

Jelte Schrauwen , Bjorn Bruggeman (55’ Zed Rommens), Marouane El Khatabi ( 85’ Nick Van Gastel ),Gianni Defossé , Stef Lyssens (46’ Achraf Guerti ),Kadir Yilmaz , Karim Wilms , Mohamed Sefiani (46’ Jens Muyshondt ) ,Jess Daas , Cody Van De Velde, Olivier Vertommen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*