Clubleven & Evenementen

800 piraten bouwden woensdag een feestje in het Sportpaleis!

Woensdag liep het Sportpaleis vol voor de achtste Night of the Giants. Meer dan 17.000 toeschouwers hebben daarbij de wedstrijd tussen Port of Antwerp Giants en Belfius Mons-Hainaut bijgewoond. Ook City Pirates was massaal aanwezig. Met zo’n 800 (!) piraten – jong en oud – zijn we afgezakt naar het Sportpaleis om aanwezig te zijn op de grootste basketwedstrijd van het land.

Jammer genoeg hebben de Giants de wedstrijd niet kunnen winnen, al maakten de kleine verrassingen al veel goed. Ook onze indrukwekkende tifo zorgde voor een unieke sfeer. Het Sportpaleis heeft kennis kunnen maken met onze club waar we o zo trots op zijn.

Bedankt aan alle aanwezige piraten! Het was alweer een topavond!

Graag willen wij ook nogmaals onze trouwe sponsor Heavy en Marc Rombouts bedanken om onze massale aanwezigheid op dit topevenement mogelijk te maken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*