Merksem

Dagboek van de paasstage :)

Vrijdag 7 april

Aan alle vrijwilligers een hele dikke dankjewel door jullie was deze stage weer top. Een speciale dank aan onzen Della die met veel liefde de diploma’s is komen uitreiken.

Donderdag 6 april

City Pirates: much more than football!
City Pirates wil meer bieden dan enkel voetbal. Via de verenigde kracht die voetbal biedt, willen we onze spelers begeleiden tot hun diploma, zodat ze ten volle de kansen in hun leven kunnen benutten. Juliano geeft hier alvast het goede voorbeeld door in de voorbewaking zijn boek te lezen waarover hij na de vakantie een spreekbeurt zal geven. Goed bezig Piraat! Veel succes!! #VelleEstPosse

Woensdag 5 april

Dag 3 op de paasstage: Karim Wilms – onze jongste A-speler – was vandaag verantwoordelijk voor de iets oudere van de groep.
“Ik wil echt dat de spelers beter worden van deze stage!
Om die reden geef ik ook oefeningen op passing, afwerking, coördinatie en op looplijnen. Oefeningen die ik ook bij de beloften en de A-kern zie. Wedstrijdjes zijn leuk, maar het is door deze oefeningen dat je pas echt beter wordt.”

Dinsdag 4 april 

Onder een stralende zon werd ook vandaag weer noeste trainingsarbeid verricht. Om op krachten te komen, konden de piraatjes genieten van tomatengroentensoep, wortelpuree met fishsticks en als gezond dessert een clementineke.
A big thanks voor onze grote piraten die in staan voor de maaltijden!

Maandag 3 April

Paasvakantie = Paasstage

Deze ochtend mochten we 30 spelertjes tussen 6 en 12 jaar ontvangen. Deze zullen onder de vakkundige leiding van Marianne, Dave en kersvers A-kernspeler Karim Wilms kunnen genieten van heel wat trainingen en andere activiteiten.

#VelleEstPosse

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*