Merksem

Nationale reserven terug in de winning mood!

Onze nationale reserven speelden afgelopen weekend tegen Betekom.

Lees hieronder het verslag van Leo:

Het was al te merken tijdens de opwarming dat alle hoofden in dezelfde richting stonden en dat we hier in Betekom geen cadeaus gingen weggeven. We zitten nog maar amper op ons bankje of Nick verstuurt een lange bal naar Jens en die schiet de bal overhoeks binnen, 0-1. Wij denken dat dit een serieuze opdoffer is voor de mannen van Betekom, integendeel zij putten moed uit die vroege achterstand en ze doen ons de volgende tien minuten pijn ,vooral via hun linkerflank. Eenmaal komen we goed weg als een kopbal op de paal belandt. Op het kwartier breken we razendsnel uit via Sefiani en weerom is het Jens die het afmaakt, 0-2. Twee minuten later zet Karim goed druk op de doelman, die balverlies lijdt en Karim schuift de bal simpel binnen, 0-3. Als de twintigste minuut er aan komt maken we er nog eentje bij via Kadir dit op aangeven van Karim, 0-4. We leunen iets te genoegzaam achterover en vijf minuten later moeten we een penalty toestaan, 1-4. Tien minuten voor de rust maakt Betekom er nog één, 2-4. Dat ze zo kortbij komen kunnen we niet toestaan en één minuut later doen Karim en Kadir hun kunstje nog eens over en met een 2-5 tussenstand gaan we de rust in.

Tijdens de tweede helft hebben we de zaken beter onder controle en Betekom kan nog nauwelijks voor gevaar zorgen. Iedereen kwijt zich uitstekend van zijn taak. In de 65ste minuut zetten we de eindstand al op het bord als via de tussenstations Jens en Achraf de bal bij Chris belandt en die knalt de bal hoog in het doel, 2-6. Goed gewerkt mannen en nu vrijdag gaan we proberen de punten thuis te houden tegen Racing Mechelen.

Opstelling City Pirates:

Jelte Schrauwen, Jens Muyshondt, Quinten Present (30’ Bjorn Bruggeman), Kadir Yilmaz (65’ Chris Choungo), Stef Lyssens, Gianni Defossé, Marouane El Khatabi, Cody Van De Velde, Nick van Gastel, Karim Wilms, Mohamed Sefiani (65’ Achraf Guerti).

One Comment

  1. Thomas L.

    Bedankt voor de sportieve en het repsect tonen om de beslissingen van mij als ref en tegenstander . Dit mag ook verteld worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*