Sociaal

Radja Nainggolan en Mousa Dembélé brachten woensdag een bezoekje aan onze club!

Het was voor de meesten even verschieten toen Radja Nainggolan – peter van City Pirates – en Mousa Dembélé woensdag op de velden van Merksem en Linkeroever verschenen. Met hun bezoek wilden de twee Rode Duivels in de eerste plaats hun steun betuigen aan het sociale project van onze club: de Antwerpse jongeren met elkaar verbinden en een plek bieden waar zij zich kunnen thuisvoelen en hun talenten kunnen ontplooien.

Het bezoek van Radja en Mousa ving aan in Merksem met een rondleiding van Linda. Zij maakten daar kennis met onze terreinverzorger Rudy en Mousa nam zelfs even de tijd om een balletje te trappen met enkele jeugdspelers.

 

Het bezoek eindigde op de velden van Linkeroever. Radja en Mousa namen een kijkje in de nieuwe kantine en kregen van Penelope een woordje uitleg over de verschillende initiatieven die op Linkeroever plaatsvinden. Bovendien waren zij ook benieuwd naar de plannen van rapper Young B. Hij lanceerde het project River Side Studio en zorgde er mee voor dat er binnenkort een splinternieuw muziekjeugdhuis zal worden gebouwd naast de voetbalvelden op Linkeroever.

Wij willen Radja en Mousa bedanken voor hun komst en zijn enorm fier dat deze twee toppers onze club steunen in het sociale project dat wij trachten te realiseren.

One Comment

  1. Barbara

    Super tof! De U7’s waren er helemaal weg van. Echte helden Radja Nainggolan en Mousa Dembélé jullie hebben de kleinste fans een onvergetelijke avond bezorgd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*