Merksem

Nationale Reserven : Tweede verlies op rij !!

Vanavond waren we de gastheer voor de kleurgenoten uit Wellen. Beide ploegen wilden de zege, wij om eerste te blijven , de bezoekers om de eerste plaats in het vizier te houden. Na een tiental minuten gaat Jens zijn kans maar de bezoekende doelman komt gepast tussenbeide. Op het antwoord van Wellen hoeven we niet lang te wachten maar ze komen ook niet tot scoren. Beide ploegen staan stevig in blok de tegenstander op te wachten, echt oogstrelend voetbal krijgen we zelden te zien. We gaan dan ook rusten met een logische tussenstand van 0 – 0.

Als de tweede helft een klein kwartier bezig is krijgt Wellen een reuzekans maar ze wordt niet benut. Was dit de voorbode van nog erger, blijkbaar wel want in de 63ste minuut moeten we een strafschop toestaan. In eerste instantie redt Jelte de penalty maar de terugkaatsende bal wordt binnen getrapt. 0 – 1. We proberen maar we komen niet echt tot vloeiende acties. Op tien minuten van het einde wordt ons lot helemaal bezegeld. Wellen scoort nog een tweede doelpunt. 0 – 2. De “schwung “is er bij ons een beetje uit, Wellen komt op drie punten met wel  twee wedstrijden minder gespeeld. Deze topper was geen hoogstaande wedstrijd maar ook het scheidsrechterlijke trio blonk niet echt uit. De competitie is nog niet gedaan, vrijdag trekken we naar Betekom om te proberen terug met een zege aan te knopen.

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jens Muyshondt (80’Quinten Present), Kadir Yilmaz, Stef Lyssens, Zed Rommens,  Gianni Defossé, Yorgo Van Hove (30’ Marouane El Khatabi), Cody Van De Velde, Chris Choungo, Olivier Vertommen, Joy Van Den Bogerd (60’Bjorn Bruggeman), Nick van Gastel

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*