Merksem

Nationale Reserven : Sinds lang nog eens verloren !!

Dat de verplaatsing naar het Turnhoutse park geen lachertje zou worden wisten we al enkele weken. Toch gingen we er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten. We beginnen sterk, na enkele minuten ligt de bal al tegen de Turnhoutse netten. De vrijschop van Gianni wordt door Kadir voorbij de hopeloos grabbelende doelman geplaatst. 0 – 1. De blauwwitten zijn niet echt aangeslagen en steken een tandje bij en de slechte staat van het veld helpt hen daarbij. Na tien minuten is het zover, we verdedigen niet te best en de gelijkmaker is een feit. 1 – 1. De volgende twintig minuten zijn de beide ploegen aan mekaar gewaagd maar onze technische voetballers komen niet tot hun recht op dit veld. Met nog tien minuten te spelen komt Turnhout op voorsprong na een duidelijk buitenspeldoelpunt. De scheidsrechter kijkt naar de lijnrechter ( zoon en vader) en keuren het doelpunt goed. 2 – 1. Als we een woordje uitleg vragen aan beiden, komt al direct de dreiging dat we de tribunes in kunnen. Van deze opdoffer moeten we even bekomen  en twee minuten later staat de 3 – 1 op het bord. Werk aan de winkel tijdens de rust.

We geloven nog in onze kansen en als Chris na acht minuten aan een schijnbaar hopeloze dribbel begint maar toch een man of drie in de wind zet en daarenboven ook nog scoort staat het 3 – 2. We proberen langszij te komen maar we moeten toegeven dat de mannen van Turnhout duidelijk meer duels winnen. Uiteindelijk wordt ons vonnis geveld op een kwartier van het einde. 4 – 2. Wat we ook nog proberen, het baat niet en met deze verliescijfers keren we terug  naar Merksem. Alles bijeen genomen blijven we toch sportief en geven we toe dat Turnhout verdiend heeft gewonnen. Door dit verlies voelen we stilaan de hete adem van Wellen in onze nek. Het toeval wil dat ze nu vrijdag naar het JM stadion komen. Weer een topper dus.

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden (75’ Nick Van Gastel), Jens Muyshondt, Kadir Yilmaz (60’Bjorn Bruggeman), Karim Wilms, Stef Lyssens, Zed Rommens,  Gianni Defossé, Marouane El Khatabi (46’Quinten Present), Cody Van De Velde, Chris Choungo,  Jordy Deboeure

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*