Merksem

Nationale Reserven : De teller staat op honderd !!

Voor de verandering mochten we eens op een maandagavond gaan voetballen. Wij met zijn allen trokken naar de Brusselse rand, meer bepaald naar Sterrebeek. De Brusselaars waren van plan hun huid duur te verkopen en waren de betere ploeg in het matchbegin. Wij waren iets te overhaast en te slordig in ons spel en hanteerde te vaak de lange bal. Na een tiental minuten komen we toch beter in de wedstrijd ook omdat de druk van de tegenstander wat afneemt. In de twaalfde minuut breken we razendsnel uit Kadir trapt op de doelman maar Jens trapt de terugkaatser binnen. 0 – 1. In de twintigste minuut krijgt de thuisploeg een reuzekans maar ze benutten ze niet. We proberen met enkele afstandsschoten het verschil groter te maken maar we moeten wachten tot op vijf minuten van de rust om dat te doen. Jess bereikt Jens die besluit op zijn beurt op de keeper maar Stef trapt de rebound binnen. 0 – 2. Net voor de rust komen we op 0 – 3 als Karim er ook één binnen prikt.

Na tien minuten in de tweede helft trapt Jess een hoekschop en de pas ingevallen Cody trapt hem aan de tweede paal binnen. 0 – 4. Boeken helemaal toe voor Sterrebeek, ze creëren nog een kans maar Jordy houdt zijn netten schoon. Iets voorbij het uur is het de beurt aan Kadir om de forfaitscore op het bord te zetten. 0 – 5. Maar nog zijn we niet voldaan, we steken een prachtaanval over verschillende stations in mekaar en Jess zorgt voor de 0 – 6. Wie gaat hem maken ons honderdste competiedoelpunt? Op vijf minuten van het einde is het Jens die die pluim op zijn hoed mag steken. Onze meegereisde supporters hebben de tel niet verloren want door het kille Sterrebeekstadion weerklinkt. Honderd , honderd , honderd!!! Een doelpuntensaldo om trots op te zijn. Proficiat mannen. Aanstaande vrijdag gaan we op verplaatsing naar Turnhout, een ploeg die momenteel in een positieve flow zit. Maar wij ook.

City Pirates :

Jordy Deboeure, Jannick Van Sanden , Jens Muyshondt, Kadir Yilmaz, Karim Wilms, Stef Lyssens (65’ Achraf Guerti), Zed Rommens (60’ Quinten Present),  Gianni Defossé, Olivier Vertommen, Jess Daas, Marouane El Khatabi (50’Cody Van De Velde)

Leo

3 Comments

 1. Elamrani reda

  Test traning voor U 12

  • Oscar Coppieters

   Gelieve op bovenstaande link te klikken en je op die manier in te schrijven voor de testtraining.

 2. Elamrani reda

  Inschrijving U 12

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*