Merksem

Nationale Reserven : Heerlijk voetbal !!

Zoals gewoonlijk op vrijdagavond op pad om te gaan voetballen. Deze keer was Eppegem de eindbestemming. Er waren enkele afzeggingen door ziekte en kwetsuren anderzijds kwamen er ook enkele terug uit schorsing. De thuisploeg begint furieus aan de wedstrijd en de eerste kans is dan ook voor hen. Maar bij de eerste aanval langs onze kant levert ons dat al direct een penalty op. Karim wordt neergehaald in de zestien en Jannick zet zijn verjaardag extra in de kijker door de strafschop feilloos binnen te trappen. We leiden na vijf minuten met  0 – 1 Eppegem spartelt nog wat tegen maar stilaan komen we op volle toeren en in de 23ste minuut scoort Kadir met een heerlijke lob nummer twee. 0 – 2. We spelen misschien wel ons beste voetbal van het hele seizoen in deze eerste helft. Vijf minuten voor de rust trekken we enkele driehoekjes op het middenveld en Jens brengt vanop links de bal voor en Kadir kopt nummer drie binnen. 0 – 3.

Na tien minuten in de tweede helft beginnen we weer te draaien als een geoliede machine. Karim bedient Olivier en het staat 0 – 4. Olivier maakt vijf minuten later zijn tweede vanop de rand van de backlijn. 0 – 5. We krijgen geen kans om koude voeten te krijgen want  één minuut later maakt Kadir er nog eentje bij op aangeven van Karim. 0 – 6. Eppegem hangt nu volledig in de touwen, een kwartier voor tijd maakt Olivier zijn derde van de avond 0 – 7. En in de 82ste minuut zet Kadir de eindstand op het bord. 0 – 8. In de slotminuten loopt Nick nog een neusblessure op, hopelijk is dit niet te erg. Een collectief heel sterke prestatie van heel het team, daar was mede –en tegenstander van overtuigd. Volgende vrijdag komt het nummer twee van de rangschikking, Diegem, op bezoek in het JM stadion. Voorwaar een echte topper.

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden  (65’ Nick Van Gastel), Jens Muyshondt (58’ Quinten Present), Kadir Yilmaz, Karim Wilms, Stef Lyssens, Zed Rommens, Cody Van De Velde, Gianni Defossé, Marouane El Khatabi (67’ Achraf Guerti), Olivier Vertommen

Leo

One Comment

  1. Ivanneke

    Knappe match gasten!!! Voetbal kan zooooooo mooi zijn!!! Proficiat!!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*