Merksem

Voetbaluitslagen vrijdag 3/2 tem zondag 5/2

Nat.Res. hebben het weekend op gang getrokken en dit met een niet mis te verstane 10-5 overwinning tegen Leopoldsburg. Verslagje vind u elders op de website.

U12IPA wonnen met 1-6 op en tegen Rupel Boom. Goalgetters van dienst waren Yetmir (2), Houssein, Iljas, Esiaka en Fahd.

U12IPB deden het al even goed en wonnen op en tegen Rupel Boom met 1-4. Zijn ze goed bezig of zijn ze goed bezig?

U14IP kregen De Kempen op bezoek in ons Jef Mermansstadion. Vandaag moesten onze jongens het opnemen tegen De Kempen, weer een nieuw team in onze reeks na nieuwjaar. We begonnen wat matig aan de wedstrijd en zagen De Kempen in het eerste kwart een doelpunt maken. In het tweede kwart zijn we ons dan volledig gaan focussen en werken voor elkaar wat ons dan ook twee doelpunten opleverde en 2-1 gingen rusten. Na de rust zijn we er voor blijven gaan, wat ons in dat kwart ook nog een doelpunt opleverde en uitliepen tot 3-1. In het laatste kwart zijn we gewoon blijven doen wat moest, werken en knokken voor elkaar wat ons nog 4 doelpunten opleverde met mooie acties en combinaties en we de eindstand tot 8-1 brachten. Goed gedaan jongens, blijf zo verder doen!

Eerste elftal speelde 1-1 gelijk tegen Leopoldsburg. De 2de periodetitel zat er niet in maar er is nog altijd de 3de periodetitel.

U17 gew. A trokken in alle vroegte naar Muizen. Het vroege uur kon onze piraten echter niet deren en ze wonnen meer dan overtuigend met maar liefst 0-10. Dikke proficiat jongens!!!

Gew.Res. kregen Brothers United op bezoek op Linkeroever en deden wat ze moesten doen, winnen. Ondanks de regen en koude bleven onze jongens voetballen en dat gaf een 6-2 eindstand als resultaat.

Veteranen speelden hun wedstrijden op Bouckenborgh. Veteranen 1 – Groenenhoek eindigde op 2-0, een verdiende overwinning. Veteranen 2 verloren dan weer met 3-4 tegen Nieuw Stabroek.

Eerste elftal B trok op zondagnamiddag naar Maccabi. De 3 punten moesten we spijtig genoeg op Maccabi achterlaten na een 4-0 verlies. Op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Ranst op zondag 12 februari.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*