Merksem

Nationale Reserven : Zaalvoetbaluitslag !!!

Vanavond op bezoek in het JM –stadion, Leopoldsburg. In de heenronde hadden we er een pittige tegenstander aan. We zijn amper vijf minuten bezig  als Jens een actie opzet en Kadir zet de 1 – 0 op het bord. Een goed begin maar het volgende kwartier spelen we iets te slordig. Na twintig minuten dan toch weer een vlotte actie, Stef stuurt Jens door de Limburgse defensie en Kadir maakt zijn tweede. 2 – 0. Net voor het half uur vallen er nog twee doelpunten één voor ons via Karim en één voor Leopoldsburg. 3 – 1. Met die tussenstand gaan we de rust in.

Na een zevental minuten in de tweede helft begint het plots doelpunten te regenen, voor het uur scoren we nog viermaal,  Kadir (2x), Jens en Karim zijn de schutters van dienst. We slikken ook nog een penalty, 7 – 2. Het laatste kwartier begint het nog harder doelpunten te regenen. Eerst komt Leopoldsburg nog iets dichter. 7 – 3. Niet voor lang echter, Kadir scoort er nog één op aangeven van Jannick. 8 – 3. Dan is het weer de beurt aan onze gasten. De stand komt op  8 – 4. Op vijf minuten voor tijd scoort Chris 9 – 4, het wordt nog 9 – 5 en tenslotte in de slotminuut maakt Karim er 10 – 5 van. Voorwaar een ongewone uitslag, het is knap dat je tien doelpunten kan maken maar we krijgen er ook vijf binnen en dat is van het goede te veel. Volgende vrijdag trekken we naar Eppegem.

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden, Jens Muyshondt, Chris Choungo, Kadir Yilmaz, Karim Wilms, Stef Lyssens, Zed Rommens (70’ Morad Bougria), Nick van Gastel, Davigno Mock (46’ Quinten Present), Cody Van De Velde (60’ Bjorn Bruggeman)

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*