Merksem

Nationale Reserven : Kansen niet afgemaakt !!

Na de gebeurtenissen op Vosselaar moesten we vanavond op bezoek bij Nijlen. De dooi had zich langzaam ingezet en dat had als resultaat dat de ene helft van het veld er nog hard en glad bij lag en de andere helft iets beter bespeelbaar. Het was de thuisploeg die beter aan de wedstrijd begon met na vijf minuten een kans maar Jelte kan de bal net voor de doellijn pakken. Twee minuten later waagt Jens zijn kans maar zijn schot schampt de paal.We komen beter in de wedstrijd en als na twintig minuten Brent een voorzet verstuurt kopt Kadir net over. Rond het half uur krijgen we nog twee mogelijkheden maar we gaan met een 0 – 0 rusten.

De tweede helft is net op gang als we toch aan onze verdiende voorsprong geraken. Sefiani vindt Karim en zijn voorzet wordt binnen getikt door Kadir. 0 – 1. We zijn nu duidelijk de betere ploeg maar op het uur breekt Nijlen fel uit en de gelijkmaker is een feit. 1 – 1. De zenuwen sluipen in ons elftal en Jelte moet op al zijn kunnen beroep doen om ons voor een achterstand te behoeden. Er komen nog enkele kansjes aan beide zijden maar uiteindelijk keren we met een gelijkspel terug richting Merksem. Volgende vrijdag spelen we thuis tegen Leopoldsburg.

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden, Jens Muyshondt, Brent Van Den Abeele (46’Marouane El Khatabi), Kadir Yilmaz (65’ Bjorn Bruggeman), Karim Wilms, Mohamed Sefiani, Stef Lyssens, Zed Rommens, Nick van Gastel, Gianni Defosse, Jordy Deboeure

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*