Eerste Ploeg

City Pirates – KFC Nijlen

Zaterdag 28 januari wordt de uitgestelde wedstrijd van 7 januari tegen KFC Nijlen gespeeld. Wij ontvangen Nijlen om 20u00 in het Jef Mermansstadion. Iedereen was ervan overtuigd dat we die wedstrijd op een drafje gingen winnen, dus gaan we er vanuit dat we ons zaterdag dan ook aan een aangename en spannende wedstrijd mogen verwachten.

Even het “woordje” van Raymond Lermusiaux terug bovenhalen:

De vorige 13 wedstrijden tussen beide ploegen levert een voordeel voor Nijlen 7 overwinningen tegen 4 voor Merksem en 2 drawns.
Doelpunten 20-19 in het voordeel voor Nijlen.

One Comment

  1. Luc Van Bulck

    Als de Piraten even scherp spelen als de laatste wedstrijden kunnen ze alleszins dat doelpuntensaldo in hun voordeel beslechten en komen ze een overwinning dichter in de onderlinge duels. Dus: gaan voor die…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*