Merksem

Uitslagen Merksem van vrijdag 13/01 tem zondag 15/01

Ondanks het slechte weer en de afgelastingen werd er toch gevoetbald afgelopen weekend. Sommige ploegen kregen last-minute nog een berichtje dat hun wedstrijd niet doorging omwille van de staat van het veld of omdat de tegenstrever niet voldoende spelers had.

U14IP : Vandaag begonnen onze jongens na de winterstop thuis tegen Duffel, een van de nieuwe ploegen in onze reeks. Jongens hadden er best zin in na de verlengde winterstop door de slechte weersomstandigheden vorig weekend. In de eerste kwart kwamen we moeilijk tot voetballen maar eens we 1-0 hadden gemaakt in de 39e minuut ging het veel vlotter. Na de rust werd het spel wat trager langs onze kant maar toch konden we de score verder opdrijven tot op 2-0 en 3-0, wat ook meteen het eindresultaat was. Goed gedaan jongens op naar volgende weekend.

U15IP : Na een lastige week kregen we nog net 12 fitte en speelgerechtigde spelers op de mat. Het was nat en koud, maar we deden onze plicht. Een 3-0 winst, met een paar mooie doelpunten warmde de supporters op. Een leuke start van de tweede periode, maar nog een lange weg te gaan.

U10 gew. A verloren nipt van Heibos. 3-4 is geen slechte uitslag, maar winnen is natuurlijk altijd leuker dan verliezen.

Ons eerste elftal speelde 3-3 gelijk op en tegen Houtvenne. Nu zaterdag ontvangen we Houtvenne en uiteraard gaan we voor de 3 punten!

Het eerste elftal in 4de prov. speelden een degelijke wedstrijd en wonnen voor de 4de keer tegen Emblem en deze keer met 2-0. Mooie ploegprestatie met doelpunten van Mouad en Kris. Proficiat jongens, dat geeft een welverdiende 9 op 9 als resultaat.

Hopelijk volgende week wat meer ploegen en wat meer uitslagen…

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*