Merksem

Talentendag Club Brugge

Op zaterdag 24 december heeft Club Brugge hun talentendag voor de leefdtijdscategorie U10 tot U14.  Het gaat om spelers die zij reeds gevolgd hebben in Antwerpen.  Dit alles vind plaats in het Jef Mermansstadion van 9u30 tot 12 u.

En we mogen best fier zijn op onze club want er zullen ook piraten aanwezig zijn op deze talentendag die gesecteerd zijn door ClubBrugge. Dus zeker de moeite om eens langs te komen om al dit jong geweld bezig te zien.

 

Op 22 februari zal er in het Jef Mermansstadion om 16u30 een wedstrijd plaatsvinden tussen de U19 van Club Brugge tegen Nac Breda.

De U17 van Club Brugge spelen ook tegen Nac Breda maar deze wedstrijd zal plaatsvinden op onze velden van Linkeroever om 16u00.

club-brugge-logo-2016-2017

 

het_nieuwe_logo_van_nac

 

 

 

 

 

 

 

 

Begin maart  zullen onze trainers training kunnen volgen op Club Brugge, de juiste data volgt nog.

8 Comments

 1. Hello
  Hoe kan ik mijn zoon laten testen hij is geboren in 2004?
  Met sportieve groeten.

 2. De Decker Karel

  Waar kan ik mijn zoontje van 10 jaar laten testen. Overal waar we komen om te spelen, zeggen trainers van de tegenstander, die moet hoger niveau gaan spelen. Maar ik weet niet hoe en waar we met hem moeten zijn.

 3. David Lambrechts

  Hallo,

  Mijn zoon is geboren in 2005 en zou graag in de club komen testen als doelman.

  Groetjes

 4. Raphael Bikayi

  Ik speel al bij city pirates maar ik mij inschrijven voor talenten dag club Brugge

 5. Raphael Bikayi

  Hallo
  Ik speel bij city pirates maar ik wil mij inschrijven in talenten dag club Brugge

 6. Dennis Balop

  Ik wil graag hoger spelen en daarom wil ik me testen om in club Brugge test te komen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*