Merksem

Nationale Reserven : Terugronde goed begonnen !!

Nationale Reserven :  Terugronde goed begonnen !!

Deel één van de competitie hadden we knap afgewerkt , vanavond stond de eerste wedstrijd van de terugronde op het programma. Tegenstander van vanavond, Sint Lenaarts. Beide ploegen hebben de eerste tien minuten iets teveel respect voor mekaar, we zijn dit seizoen dan ook de dichtste buren. Maar na twaalf minuten wordt Kadir alleen afgezonderd voor doel, zijn vizier staat nog niet op scherp. Twee minuten later doet de St. Lenaarts doelman een geweldige redding op een kopbal. St. Lenaarts kan niet echt voor dreiging zorgen, daarom steken wij nog een tandje bij en wanneer Jannick met een diepe bal Kadir bereikt, is de 1 – 0 een feit. We blijven de betere ploeg en als de klok het half uur voorbij is, meer bepaald in de 33ste minuut komt de 2 – 0 op het bord. Via knap storingswerk van Gianni komt Jens tot scoren.

Bij het begin van de tweede helft worden we serieus opgeschrikt wanneer de groengelen een snedige aanval in mekaar steken. Gelukkig voor ons strandt hun poging op de paal .Een signaal om ons ook te tonen, op een corner pakt Cody uit met een krachtige kopbal maar de keeper redt miraculeus. De mannen van Sint Lenaarts proberen de bakens te verzetten maar ons piratenblok staat stevig. Op een kwartier van het einde bezegelen we helemaal het lot van onze tegenstander, Chris vindt Kadir op de rand van de grote rechthoek en de eindstand staat op het scorebord.  3 – 0. We gaan voort op ons elan en we hopen dat in 2017 ook nog te doen, maar voor het zover is willen de nationale reserven, iedereen met een geelblauw piratenhart, prettige feestdagen  toe wensen.

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden, Jens Muyshondt, Cody Van De Velde, Kadir Yilmaz, Chris Choungo, Mohamed Sefiani (70’Marouane El Khatabi), Stef Lyssens, Zed Rommens (75’Nick van Gastel), Gianni Defosse, Quinten Present

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*