Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 25/11 tem zondag 27/11

Nat.Res. openden het weekend op vrijdag met een 10-0 overwinning tegen Diest. Verslagje vind u elders op de website.

U14IP: Vandaag trokken onze jongens naar Sint-Niklaas, een team in vorm. We begonnen vol gedrevenheid en moed aan de match, wat ons een mooi vroeg doelpunt opleverde. In het tweede kwart brachten we de stand op 1-2 met weer mooi samenspel van onze jongens. We gingen ook rusten met een 1-2 voorsprong. Na de rust gingen we er allemaal terug voor zodat het in het derde kwart al snel 2-2 en 2-3 werd, wat een zeer spannende slot quart met zich meebracht.Twee minuten voor tijd kwam toch dat verlossende doelpunt. Jammer genoeg hebben we een teamgenoot in de slotfase moeten laten afvoeren naar het ziekenhuis met een sleutelbeenbreuk. We wensen vanuit heel ons team heel veel beterschap en een spoedig herstel toe aan hem. Afgev. Vanessa

U15IP kregen Sint Niklaas op bezoek en behaalden een 2-2 gelijkspel na een degelijke wedstrijd.

Ons eerste elftal speelde de pannen van het dak op Diest en scoorden maar liefst 6 keer wat een 0-6 eindscore gaf na het laatste fluitsignaal.

U11IP gingen na een scherpe opwarming fel van start tegen Sint Niklaas en kwamen snel en verdiend op een 2-0 voorsprong. Een sterke prestatie van de bezoekende doelman zorgde voor maar een 4-1 overwinning. Sterke prestatie Pirates.

U12IPA behaalden een nipte 5-4 overwinning tegen Sint Niklaas. Doelpuntenmakers van dienst waren Emmanuel (2x), Yetmir, Iljas en Houssein.

U10 Gew. A trokken naar Heibos. Onze piraten hadden geen problemen met het vroege uur en wonnen glansrijk met 3-7.

U11 Gew. A wonnen met 7-5 van Putte. Mooie prestatie van onze jonge piraten.

Gew.Res. verloren met 1-6 van Turk Sport.

U17 Gew. A lieten hun buren van FC Merksem een poepie ruiken want ze wonnen maar liefst met 11-1!! Over overweldigende cijfers gesproken…

G-Pirates 3 gingen op bezoek naar YRKV Mechelen. De eerste helft was wat chaotisch, in de tweede helft hebben ze echt zeer goed gespeeld. De kansen die we kregen wilde niet lukken. Bij Mechelen mocht alles lukken. Als trainer was ik meer dan tevreden. Trainer Hugo.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*