Merksem

Nationale Reserven : Goaltjeskermis !!

Gedurende de eerste tien minuten van de thuiswedstrijd tegen Diest liet niets vermoeden dat de titel van dit verslag ook waarheid zou worden. Het dient gezegd dat ze vrank en vrij aan de wedstrijd begonnen maar we stonden goed in alle geledingen  van ons team. Er stond een stevig piratenblok de tegenstander op te wachten. Na tien minuten achten we ons moment gekomen om toe te slaan via Cody en Karim komt  Jens in schietpositie en de 1 – 0 staat op het bord. Diest reageert meteen maar Jordy komt gepast tussenbeide om de gelijkmaker te verhinderen. Net voor het half uur slaan we nog twee keer toe, eerst via Jens en dan via Kadir. Stand na dertig minuten 3 – 0. Nauwelijks vijf minuten later is er Quinten zijn moment, hij waagt zijn kans vanop afstand en ja hoor, nummer vier. De mannen van Diest zijn genoodzaakt om op vijf minuten van de rust Karim neer te halen in het strafschopgebied. Dat wordt een klus voor Jannick. Strafschop netjes omgezet. 5 – 0. Met deze ruime voorsprong gaan we rusten.

Kan Diest nog een vuist maken tijdens de tweede helft? Of wordt de score nog verder uitgediept? Het is het laatste na tien minuten mag Jannick zijn tweede penalty nemen na een haakfout op Chris. 6 – 0. Op de 65ste minuut begint Rik na een balrecuperatie aan een solo en prikt nummer zeven tegen de netten. Jens doet er  ook nog een goaltje bij na voorbereidend werk van Bjorn. 8 – 0. Met nog ruim een kwartier op de klok is Karim daar ook om zijn goaltje mee te pakken. Stef en ook Jens zijn in de voorbereiding betrokken. Diest moet de bittere kelk tot op de bodem ledigen want Chris scoort de nummer tien, op tien minuten van het eindsignaal. 10 – 0. Een meer dan vooroorlogse uitslag. Het dient wel gezegd dat de beloften van Diest ondanks de zware nederlaag gans de wedstrijd sportief zijn gebleven. Volgende vrijdag rijden we naar Neerpelt om tegen Esperanza Pelt te voetballen. Ook wij hopen om op een gunstig resultaat .

City Pirates :

Jordy Deboeure, Jannick Van Sanden, Jens Muyshondt,  Cody Van De Velde (60‘ Davigno Mock), Rik Smets, Kadir Yilmaz (60’ Bjorn Bruggeman), Karim Wilms, Mohamed Sefiani (46’ Chris Choungo), Stef Lyssens, Zed Rommens, Quinten Present

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*