Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 18/11 tem zondag 20/11

Het weer zat absoluut niet mee en uiteindelijk besliste de voetbalbond dan ook om de gewestelijke en provinciale wedstrijden af te lassen.

Nat.Res. trokken op vrijdagavond naar KRC Mechelen en deden wat ze de laatste weken aan het doen waren. Winnen en wel met een mooie 1-6 overwinning. Verslagje elders op de website.

U11IP moesten op en tegen Cappellen. Een gebrek aan concentratie zorgde voor een zwakkere start dan we gewoon zijn. We kregen wel vele kansen en waren duidelijk de betere ploeg. Maar als je meer dan 10 open kansen mist wordt het moeilijk om te winnen. De wedstrijd eindigde dan ook op een jammere 4-4. Onze verdedigers inclusief keeper speelden wel een heel sterke wedstrijd.

U14IP kregen Cappellen dan weer over de vloer op Jef Mermans en wonnen met 5-2.

U15IP speelden op en tegen Cappellen en speelden een meer dan degelijke wedstrijd en wonnen dan ook verdiend met 1-3.

Ons eerste elftal speelde zaterdagavond thuis tegen KRC Mechelen en wonnen met overduidelijke 6-1 cijfers.

U12IPA hadden ook een date op Cappellen en wonnen meer dan oververdiend, zelfs met wind tegen, met 1-4 cijfers. Proficiat jongens!!

Het eerste elftal in 4de prov hadden een niet zo gemakkelijk verplaatsing, namelijk naar Hove. Het weer zat niet mee en het veld kon beter maar dat mogen geen excuses zijn. Een spijtige 4-0 nederlaag, maar die is weeral oud nieuws en we kijken vooruit naar de wedstrijd zondag thuis tegen Kontich.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*