Merksem

U15IP – Wolvertem

Een zwaar beladen match voor de U15IP zaterdag. Hoewel we niet slecht begonnen aan het seizoen, loopt het de laatste weken niet altijd goed. We beschikken over technisch talent en harde werkers, maar het ontbreekt heel vaak aan samenspel.
Deze zaterdag kwamen we thuis tegen de leider Wolvertem te staan. Het was de laatste match onder leiding van trainer Steve en natuurlijk wilden we Steve een mooi afscheid geven !
Direct bij het starten van de match valt op dat onze jongens extra gemotiveerd zijn. En dat is nodig, want Wolvertem verloor de vorige keer van ons en heeft ook zin om dat recht te zetten. Er wordt in de eerste helft goed gespeeld door beide ploegen,wel hard en niet altijd even netjes, en Wolvertem kan als eerste scoren. Rusten doen we met een achterstand maar ook met een tevreden trainer ! Ik spreek even met de scheids die mijn vermoeden dat de match niet zonder problemen gaat eindigen absoluut niet deelt. “Maar nee mevrouw, ik heb al erger meegemaakt hoor! ” …
In de tweede helft wordt het spannend : 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2 … en dan in de voorlaatste minuut van het derde kwart loopt het uit de hand. Eén van onze spelers wordt geduwd en belandt tegen de grond. Terwijl de scheidsrechter nog een gele kaart aan het trekken is voor de speler van Wolvertem, staat onze speler recht en verkoopt een harde schop tegen de zijkant van de knie van zijn tegenstrever … DOM en dat zeker als het niet de eerste keer is … !!! Natuurlijk krijgt hij hiervoor rood van de scheids, maar daar blijft het niet bij … er ontstaat ruzie, de vaders van beide spelers komen erbij en uiteindelijk beslist de scheids de match een tijdje stil te leggen. Wat jammer in zo’n goede en spannende match !!! Uiteindelijk spelen we verder met zijn tienen en gelukkig houden we niet alleen stand, maar we overklassen Wolvertem met een 6-2 eindstand ! Na de match zegt de scheids me dat ik het toch wel goed ingeschat had. Waarop ik hem antwoord “vrouwen kennen misschien niks van voetbal, maar alles van emoties ! :-)”

Op de foto de U15IP met trainer Steve die we bedanken voor de afgelopen maanden en natuurlijk hopen snel weer terug te zien bij City Pirates !

Anouk

unnamed

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*