Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 11/11 tem zondag 13/11

Ook al was het vrijdag een feestdag toch speelden de nat.res. thuis tegen Betekom met een 3-0 winst als resultaat. Verslagje elders op de website.

U14IP trokken richting Grimbergen, 2de in de reeks, en gingen doen waar ze goed in waren, winnen. Een woordje van afgev. Vanessa over de wedstrijd. We zagen uit naar deze wedstrijd, hadden een hele week hard getraind en gewerkt naar deze wedstrijd toe. We zijn volle moed en inzet aan de wedstrijd begonnen jammer genoeg kwamen we vroeg in de wedstrijd op achterstand. We zijn er voor blijven gaan wat ons dan ook net voor het eerste kwart een doelpunt opleverde en we op 1-1 kwamen. Na de pep talk  van de coach gingen we er weer allemaal voor in ons tweede kwart. Snel in het tweede kwart bracht de thuisploeg de stand op 2-1 maar we zijn blijven vechten voor elkaar, wat ons dan ook nog twee doelpunten opleverde net voor de rust en we gingen met een 2-3 voorsprong rusten. Na de rust gingen we er allemaal voor als team. We hebben hard gewerkt en gevochten voor elkaar om deze voorsprong niet meer uit handen te geven wat ons dan ook gelukt is. We hebben gekregen wat we verdienden, knap werk jongens!

U15IP speelden hun laatste wedstrijd onder trainer Steve en wel tegen de leider in het klassement, Wolvertem. Een mooier afscheid dan een 6-2 zege had Steve zich dan ook niet kunnen wensen. Verslagje van afgev. Anouk en trainer Steve vind je elders op de website.

Het eerste elftal speelde zaterdagavond op en tegen Betekom. Spijtig genoeg moesten we een 2-1 verlies noteren.

U11IP kregen Wolvertem op bezoek. Het was een sterke match van de jongens, ze hebben vele mooie uitgespeelde kansen bij elkaar gespeeld. Dit keer met een betere afwerking dan vorige week op Grimbergen. De tegendoelpunten kwamen er door 3 stilstaande fases. We weten dus aan wat we moeten werken.

U10A gew. bezorgden hun afgev. Katrien een heel leuk verjaardagscadeautje door meet 3-5 te gaan winnen op FC Ekeren. Nog een hele gelukkige verjaardag, top-délégé!!!

Gew.Res. kregen Tubantia op bezoek en verloren met 1-4. Op naar volgende week en een nieuwe wedstrijd!

U17A gew. ontvingen Turk Sport op Bouckenborgh. Youssef en Serkan scoorden maar de 2-1 overwinning was eentje voor en van de hele ploeg.

G-Pirates 1 speelden 1-1 gelijk tegen KV Turnhout.

G-Pirates 3 wonnen met 7-3 van KFC Duffel.

G-Pirates 4 wonnen met overtuigende 6-0 cijfers van Wapper.

Eerste elftal B, 4de prov., speelden 0-0 gelijk tegen Jong Antwerpen Sport. Beide ploegen waren aan mekaar gewaagd. Nu nog onze kansen afmaken en we stijgen terug in de ranking.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*