Merksem

Nationale Reserven : Makkelijke zege !!!

Na onze nipt verloren wedstrijd op Wellen waren we het een beetje aan onze “status “ verplicht om terug aan te knopen met een zege . Tegenstander van vanavond was Betekom , een ploeg die niet denderend aan de competitie was begonnen maar de laatste weken toch wat punten had gesprokkeld . Als we nauwelijks vijf minuten ver zijn wordt Karim diep gestuurd en zijn voorzet komt precies in de loop van Mo . Die laat de netten al voor een eerste keer trillen . 1 – 0 . We houden onze tegenstander ver van ons doel en de momenten dat ze toch iets dreigender worden staat Jordy daar nog om het gevaar in de kiem te smoren . We dwingen nog enkele kansjes af maar we moeten wachten tot enkele minuten voor de rust om verder afstand te nemen . Zelfde scenario als de eerste goal en het staat 2 – 0 .Betekom kon ons nooit verontrusten tijdens de eerste periode .

Als de tweede helft vijf minuten aan de gang is , geeft Rik een gemeten pass op Mo die versnelt en zijn voorzet wordt door Jens keihard binnen getrapt . 3 – 0 .Betekom probeert te reageren door veelvuldig de lange bal te hanteren maar daar weet onze verdediging wel raad mee . We spelen het verder rustig uit en houden de drie punten thuis . Volgende vrijdag  trekken we naar Racing Mechelen , met de bedoeling ook daar een goed resultaat te halen .

City Pirates :

Jordy Deboeure , Jannick Van Sanden  , Jens Muyshondt   ,  Cody Van De Velde (65’Nick Van Gastel) ,Rik Smets , Kadir Yilmaz ( 46’Chris Choungo ),Karim Wilms( 65’Bjorn Bruggeman ), Mohamed Sefiani  , Stef Lyssens, Brent Van Den Abeele (60’Quinten Present), Mo El Jattari

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*