Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 04/11 tem zondag 06/11

Het was een koud en nat weekend maar dat hield onze voetballers niet tegen….

U11IP trokken op zaterdag naar Grimbergen. Het was een sterke match over heel de lijn, de verdediging stond positioneel perfect en gaf bijna niets weg. Vooraan kregen we veel kansen, maar jammer genoeg wisten we er maar 4 te verzilveren. Na de 3-5 nederlaag thuis was dit een sterk antwoord naar Grimbergen toe.

U12IPA behaalden hun tweede verlies dit seizoen op en tegen Grimbergen, tweemaal tegen dezelfde ploeg spijtig genoeg. We hadden duidelijk meer balbezit en de betere kansen, maar onze aanval, laatste pas sputtert de laatste weken tegen. Met dit als resultaat. Bepaalde jongens voelen ook al wat vermoeidheid en kunnen maar moeizaam gewisseld worden. Te wijten aan zieke en/of geblesseerde spelers, … Goals van Houssein en Emmanuel gaf een 4-2 eindscore.

U12IPB gingen samen met de A-tjes naar Grimbergen. Zij komen dichter en dichter bij een goed resultaat. Je ziet een duidelijk verschil met het begin van het seizoen was er nog groot verschil in de resultaten. 6-3 is zeker geen slechte score.

U14IP moesten het opnemen tegen Wolvertem Merchtem. Alhoewel ze de laatste in de reeks zijn moeten we deze ploegen zeker niet onderschatten. We gingen vol moed van start aan onze wedstrijd maar stonden echter heel snel 0-1 achter en zo zijn we ook gaan rusten. Na de rust gingen we er allemaal terug voor 100% tegenaan en dat zorgde al snel voor de gelijkmaker. In het derde kwart kwamen we zelfs op een 2-1 voorsprong. Dit gaf ons de moed om onze koppen er nog eens volop voor te gooien in het laatste kwart. Dit gaf uiteindelijk een 4-1 eindstand als resultaat. Mooi resultaat jongens, doe vooral zo verder!!

U15IP namen het op tegen de laatste in de reeks en zoals iedereen weet zijn die niet te onderschatten. Onderschat hebben onze jongens Grimbergen zeker niet maar ze geraken precies niet uit hun dipje. 2-1 is nu ook niet zo’n slecht resultaat maar verlies is nooit leuk.

Het eerste elftal ontving KVK Wellen thuis in het Jef Mermansstadion. Spijtig genoeg noteerden we een 1-4 eindscore.

U11A gew. kregen Heibos over de vloer en lieten zien dat ze een toch wel te duchten tegenstander zijn. Na het laatste fluitsignaal noteerde de arbiter een 3-3 gelijkspel als eindscore. Toch een topprestatie jongens!!

U8B prov. gingen op bezoek naar Sint Job en lieten zien uit welk hout echte piraten gemaakt zijn. Sint Job wist niet wat hen overkwam en moesten absoluut het onderspit delven tegen onze jonge top-piraten. Proficiat met jullie 3-21 overwinning!!! Toppers eerste klas allemaal!!

Het eerste elftal B, 4de prov, moest het opnemen tegen Pulderbos, 5de in de reeks, maar dat wil niets zeggen uiteindelijk. We kwamen dan wel 1-0 achter maar kwamen wel terug tot 1-2. Een penalty tegen en het werd 2-2. In de slotminuten nog een laatste tegengoal en de arbiter legde de eindscore vast op 3-2. Een spijtig verlies maar onze jongens laten zich niet uit het lood slaan en kijken al uit naar de wedstrijd volgende week zondag thuis tegen Jong Antwerpen.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*