Sociaal

City Pirates Steunt 11.11.11 — STEUN JE MEE?!

Santé! Ook voor 1,3 miljard zonder gezondheidszorg

Zo evident ‘Santé!’ voor ons klinkt, zo onbereikbaar is een goede gezondheid voor 1,3 miljard mensen op deze wereld. Ze hebben geen dokter, apotheker of ziekenhuis in de buurt. Laat staan dat ze die kunnen betalen. Dat vindt 11.11.11 onrechtvaardig, gezondheidszorg is een mensenrecht.

Iedereen verdient toch goede zorgen bij ziekte? Daarom voert 11.11.11 dit najaar campagne voor een goede gezondheidszorg in het Zuiden. 20.000 vrijwilligers organiseren het hele najaar acties om de campagne in de kijker te zetten en geld in te zamelen voor 11.11.11. Meer info over de campagne vindt u op www.11.be/sante.

Ook City Pirates Antwerpen zetten een actie op poten. Koop een stuk melk- of pure chocolade ter waarde van €6 tijdens het weekend van 5-6 november of het weekend van 12-13 november en steun 11.11.11!

Vraag achter de toog van de kantine, of aan Linda (Merksem) of Yves (LO)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*