Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 28/10 tem zondag 30/10

Het was een prachtig herfstweekend en uiteraard werd er gevoetbald.

Nat.Res. openden het weekend op vrijdag met een 5-1 overwinning tegen FC Turnhout. Verslagje vind je elders op de website.

U11IP begonnen sterk aan de wedstrijd op en tegen Londerzeel. Deze keer werd er niets weggegeven het eerste kwart en hielden onze jonge piraten goed stand. Het tweede kwart een kleine verslapping maar gingen ze toch 1-2 rusten. De tweede helft stond er maar 1 ploeg op het veld en haalden onze piraten de 1-4 zege binnen. Ze hebben veel kansen afgedwongen en bijna niets weggegeven. Dus een meer dan verdiende 1-4 overwinning dus.

U12IPA stonden aan het begin van de derde kwart 4-2 achter op en tegen Londerzeel, maar behaalden uiteindelijk toch een 5-6 winst. Dat verdient een meer dan dikke proficiat!!! De doelpunten werden eerlijk verdeeld onder Iljas, Houssein en Emmanuel.

U12IPB speelden ook op en tegen Londerzeel maar deze wedstrijd verliep iets minder goed. De scheidsrechter legde in de loop van het vierde kwart de wedstrijd stil en zo bleef de eindscore hangen op een 9-4 nederlaag voor onze piraten.

U14IP kregen de derde in de reeks op bezoek, meer bepaald Berchem Sport. Onze jongens begonnen goed en gemotiveerd aan de wedstrijd. Ze werkten hard voor elkaar wat hen al snel een doelpunt opleverde als beloning. Ze zijn deze lijn flink blijven doortrekken, met als resultaat dat ze met een 4-2 voorsprong gingen rusten. Na de rust gingen ze er terug allemaal hard voor want ze wilden dit vasthouden. Iedereen ging er even hard voor en ze werden beloond met een 7-2 einduitslag. Zo zie je maar, hard werken voor elkaar wordt beloond! Doe zo verder jongens!!

U15IP trokken ook naar Londerzeel. Het dipje van de afgelopen weken is kennelijk vergeten want ze behaalden een 2-5 overwinning. Komaan jongens, zo verder doen en laten zien wat jullie waard zijn!

U16IP hadden ook een date op en tegen Londerzeel. De ene ploeg is de andere niet en de ene week de andere niet… Zonde van de 7-3 eindscore, maar volgende week is er weeral een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen.

Het eerste elftal speelde op zaterdagavond op en tegen FC Turnhout. Als eindscore noteerden we een 4-1 verlies. Verslagje van de wedstrijd kan je elders op de website vinden.

Eerste elftal B, 4de prov., trokken op zaterdagavond naar Boechoutse. We speelden geen slechte wedstrijd maar het geluk ontbrak ons gewoon. Nog maar te zwijgen over de 2 ongelukkige doelpunten die we tegen kregen, maar onze jongens gaven niet op zodat we toch een 2-1 eindstand konden noteren. Volgende week zondag naar Pulderbos. We gaan ervoor!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*