Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 21/10 tem zondag 23/10

Het voetbalweekend zit er weeral een paar dagen op en vandaag hebben we de week weeral in de helft gehakt. Op naar volgend weekend maar eerst even de uitslagen op een rijtje zetten.

Nat.Res. kregen Sterrebeek voorgeschoteld in het Jef Mermansstadion en deden wat moest en wonnen met 5-2. Verslagje elders op de website.

U14IP – Londerzeel. Onze jongens trokken vol goede moed naar de momentele leider in onze reeks Londerzeel. Na een zeer evenwichtige eerste helft gingen we met 1-2 rusten, na de rust trokken we terug met dezelfde werklust en vol goed moed het veld op. Kort na de rust liepen we uit tot 1-3 maar in het laatste kwart bracht Londerzeel de stand op 2-3 en in de 87ste minuut bracht Londerzeel de stand tot tot 3-3. Goeie prestatie van de gasten, hoofdje naar omhoog, boys! Jullie hebben hard gewerkt en gevochten voor elkaar, zoals het moet. Op naar volgende week. Renzo (assist Francis) en Francis (assist Akram) waren de doelpuntenmakers van dienst deze week. Dank aan jullie afgevaardigde voor het verslagje. Top!!

U17IP hadden een afspraak op en tegen Londerzeel. Brent scoorde het enige doelpunt voor City Pirates, maar de tegenstander scoorde ook. Resultaat, een  spijtig 4-1 verlies.

U11IP ontvingen Berchem in het Jef Mermansstadion. Na een eerste helft die volledig voor ons was kwamen we 2-0 voor. Kansen waren er genoeg om tot 5-0 uit te lopen. Jammer genoeg krijgen we de laatste minuut voor rust 2 goals tegen. Na de rust loopt de wedstrijd evenwichtiger en kwamen we terug voor maar trokken aan het kortste einde. 3-4 nederlaag. Wetende dat we ginder nog 7-3 kansloos verloren, was er duidelijk progressie geboekt.

U12IPA kregen ook Berchem over de vloer. Het was een zeer gelijkopgaande wedstrijd met veel duelkracht en goeie kansen aan elke zijde. Goals waren van Emmanuel, Rayane, Iljas en Houssein.  Diegene met de meeste goals wint en dat waren wij dus. Proficiat met jullie 4-3 overwinning.

U12IPB hadden iets meer pech tegen Berchem en slikten een goaltje meer. Ondanks de 4-5 nederlaag blijft de sfeer in de ploeg goed. Op naar de volgende wedstrijd!

Ons 1ste elftal speelde 0-0 gelijk tegen Sterrebeek. Verslagje elders op de website met dank aan reporter van dienst Luther Rommens.

Onze piraten van U10 gew.A wonnen met overdonderende 17-4 cijfers van Essen. Dikke proficiat van een trotse afgevaardigde Katrien.

U11 gew.A wonnen onder leiding van trainer Dave met 1-6 van Maria ter Heide.

U17 gew.A gingen op bezoek naar onze buren van Ekeren. Tot op 5 minuten voor het laatste fluitsignaal stonden onze piraten zelfs nog 1-3 achter. Heel veel wilskracht en de wil om niet te verliezen kan dus wel degelijk wonderen doen. We noteerden uiteindelijk een 3-3 eindscore. Gedeelde punten zijn beter dan geen punten 😉

G-Pirates 1 hadden er zin in en Booischot moest er aan geloven want onze super-piraten wonnen met 4-1.

Rupel Boom moest het onderspit delven tegen onze G-Pirates 3. Onze toppers wonnen maar liefst met 0-4!!

G-Pirates 4 moeten nog op dreef komen en daar heeft Green Star Boutersem stiekem gebruik van gemaakt. Onze top-piraten moesten spijtig genoeg de 3 punten afgeven na een 2-6 verlies.

Het 1ste elftal B kreeg Pulle, de 2de in de rangschikking, over de vloer. Een denderende 1-0 overwinning was het resultaat. Verslagje kan je elders op de website terugvinden.

Een heel dikke dankjewel aan al de afgevaardigden en trainers die wekelijks hun resultaten en verslagjes doorsturen. Dit is echt een fantastische meerwaarde voor onze website.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*