Merksem

Nationale Reserven : Op kop !!

Na onze knappe winst op Diegem kregen we vanavond het bezoek van een andere club uit de Brusselse rand, Sterrebeek. Voor ons een nobele onbekende, maar laten we toch maar geconcentreerd aan de match beginnen. Dat leek in het begin alvast niet te zijn.  Sterrebeek voetbalde behoorlijk mee en wij deden net hetzelfde. Jordy nam dan maar na een klein kwartier  het initiatief door met een verre uittrap Kadir te bedienen. Die schudt zijn mannetje af en de 1 – 0 staat op het bord. We proberen het verschil groter te maken maar slagen daar niet echt in en we moeten toestaan dat Sterrebeek langszij komt in de 41ste minuut. 1 – 1. Net voor de rust begint Sefiani aan een actie vanop links en de keeper verkijkt zich op het schot en we rusten bij een 2 – 1 stand.

Zelfde scenario dan de week voordien, Zed lanceert deze keer Chris en we lopen verder uit. 3 – 1. We voetballen in de tweede helft een stuk beter dan in de eerste helft. Als het uur gepasseerd is komt er van Sefiani een voorzet die over de verraste doelman in doel belandt. 4 – 1. Sterrebeek spartelt nog eens tegen op twintig minuten van het einde. 4 – 2 . Maar daar blijft het dan ook bij, we zijn duidelijk de betere ploeg en we zetten dat nog extra in de verf door in de 80ste minuut er nog eentje bij te maken. Kadir is de schutter van dienst. 5 -2. Door deze ruime zege en door het puntenverlies van de ploegen die bovenin meedraaien komen we nu op kop te staan. Toch maar met de voetjes op de grond blijven en volgende vrijdag in onze thuiswedstrijd tegen Turnhout weer het beste van onszelf geven.

City Pirates :

Jordy Deboeure, Jannick Van Sanden, Gianni Defossé, Jens Muyshondt (70’ Bjorn Bruggeman),  Cody Van De Velde, Zed Rommens, Kadir Yilmaz, Mohamed Sefiani, Jesse Aelbrecht (60’Quinten Present), Manu Nascimento Borges (46’Chris Choungo), Stef Lyssens

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*