Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 14/10 tem zondag 16/10

Het was een echt voetbalweertje afgelopen weekend… Veel gescoord is er in ieder geval en de supporters konden genieten in het zonnetje van de match van hun toppertjes!

Nat.Res. openden zoals altijd het weekend op vrijdag. Zij trokken naar Diegem Sport en gingen er winnen met 1-4. Verslagje kan u elders op de website lezen.

U14IP speelden een knappe wedstrijd op en tegen Rupel Boom. Ze wonnen meer dan verdiend met 2-7, na doelpunten van Francis (4x), Renzo, Yassine en Akram. Natuurlijk ook even vermelden dat deze doelpunten niet konden gescoord worden zonder de assists van Renzo, Prince, Yassine en Francis. Zo zie je maar, een assist is even belangrijk als het doelpunt zelf en dat weten deze jongens heel goed. Knappe prestatie en een mooi vervolg op jullie overige zeges!

U15IP zitten in een klein dipje en geraakten niet verder dan 1-2 tegen Rupel Boom. Een kleine nederlaag die ze volgende week gaan proberen recht te zetten tegen Berchem Sport.

U17IP behaalden een lichte overwinning op Rupel Boom. Na het laatste fluitsignaal stond er een 2-3 eindscore op het bord.

Eerste elftal A kreeg op zaterdagavond Diegem Sport over de vloer in het Jef Mermansstadion. Supporters waren in hun nopjes na de 3-0 overwinning dankzij doelpunten van Tristan en Dimi en een owngoal.

U11IP ontvingen Rupel Boom en zetten na een zinderende wedstrijd op 5 minuten van het einde een 2-3 achterstand om naar een 4-3 overwinning. Op basis van de kansen was dit meer dan verdiend. Proficiat jongens!!

U12IPA behaalden een droge 6-0 winst tegen Rupel Boom. Het hadden er eigenlijk een dozijn meer moeten zijn als je bekijkt hoeveel kansen ze onbenut hebben gelaten. Goals van Schilo (2x), Iljas (2x), Houssein en Adam. Top jongens!

U10 gew.A klopten Berendrecht met een denderende 17-2 eindscore. Whoop whoop voor onze piraten!! Goe bezig jongens!

U11 gew.B stuurden Essen met de staart tussen de benen terug naar huis. Onze jonge piraten scoorden maar liefst 16 keer, maar Essen deed de nul toch verdwijnen. Dikke duim met jullie 16-1 overwinning!!

Gew.Res. deden wat de nat.res. ook deden en dat is winnen. We noteren een 1-2 overwinning tegen Boechoutse.

U17 gew.A behaalden een schitterende 0-7 op en tegen Kalmthout. Topprestatie jongens!!! Weet uit goede bron dat jullie afgevaardigde heel trots was op jullie 😉

G-Pirates 1 moesten spijtig genoeg in Lierse hun meerdere erkennen en geraakten niet verder dan 6-2 eindscore. Volgende week tegen Booischot krijgen onze G-Pirates een nieuwe kans op een overwinning.

G-Pirates 3 scoorden er eentje meer dan Lierse en brachten de 3 punten mee naar Merksem. Proficiat met jullie 3-4 overwinning!

G-Pirates 4 gaven Lierse dan weer het nakijken en hielden de netten proper. 0-3 en tijd voor een feestje in de kleedkamer! Goed gedaan Piraten!

1ste elftal B trok op zondagnamiddag naar Ranst. Niet een van onze beste wedstrijden. We gaan 2-0 rusten na een paar domme fouten en veel balverlies. Na de rust ziet Ranst nog kans om een extra goaltje te maken. Schillemans M. scoort de 3-1 en we spelen nog even verder met hernieuwde moed. Spijtig genoeg valt Leys J. uit en zijn de wissels dan reeds opgebruikt dus moeten we de tijd vol maken met 11 tegen 10. 3-1 blijft ook de eindscore. Volgende week zondag thuis tegen Pulle een nieuwe kans om te tonen wat jullie in huis hebben! Succes al vast!! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*