Merksem

Nationale Reserven : Knappe zege !!

Niet met een bang hartje maar met vertrouwen in ons eigen kunnen trokken we naar Diegem . De ongeslagen leider in onze reeks .Ze waren vast van plan om dat zo te houden , dat merkten we in de aanvangsfase . We zochten nog even naar onze organisatie en Diegem kwam enkele keren gevaarlijk opzetten . Nadat het eerste aanvalsgeweld een beetje ging liggen begonnen we ook beter te voetballen en was er ook dreiging van onze kant .Het bleef niet alleen bij dreigen , op het kwartier recupereert Jens en bedient Kadir op de rand van de grote rechthoek .Die levert direct zijn visitekaartje af met een heerlijke knal in de verste hoek . 0 – 1 .Daar worden ze in Diegem een beetje stil van maar niet voor lang want twee minuten later moet Jelte zich van zijn beste kant tonen om de gelijkmaker te verhinderen. Het blijft een spannend duel met twee ploegen die er absoluut willen voor gaan . Rusten bij 0 – 1 .

Aftrap 2de helft , Zed stuurt meteen Karim in het straatje en die maakt het nog wat stiller aan de groenwitte kant . We staan 0 – 2 voor . Een teken voor Diegem om een tandje bij te steken en in de 53ste minuut moeten we een strafschop toestaan . Diegem scoort de aansluitingstreffer 1 – 2 . We moeten nu even alle zeilen bijzetten om aan de druk te weerstaan .Dat geeft ons ook mogelijkheden om snel uit te breken en Gianni maakt daar perfect gebruik van in de 62ste minuut door met een gemeten voorzet met links Karim te bereiken en die kopt via onderkant lat ons weer op een ruimere voorsprong . 1- 3 . Het feestje aan onze kant is nog niet gedaan want een kwartier voor tijd lost de thuisdoelman de bal en Jens is er als de kippen bij om de bal binnen te duwen . 1 – 4 . Onze jonge groep was uitzinnig van vreugde na dit knappe resultaat . Enig minpuntje misschien ,  is dat we iets teveel gele kaarten pakten en daarom moet Tim beginnen puzzelen voor onze volgende thuiswedstrijd tegen Sterrebeek .

 

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden, Gianni Defossé, Jens Muyshondt (80’Quinten Present ), Rik Smets, Karim Wilms, Cody Van De Velde, Zed Rommens, Kadir Yilmaz (60’Chris Choungo), Mohamed Sefiani (75’Bjorn Bruggeman), Jesse Aelbrecht, Jordy Deboeure

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*