Merksem

Nationale Reserven : Vier op een rij !!

Het is een leuk spelletje, maar het was ook ons doel voor vanavond.  Namelijk, de zege thuis houden tegen Eppegem. Als iedereen nog maar pas goed op zijn stoeltje zit staan we al op voorsprong. Zed komt met een schot of voorzet op de proppen. Bovendien wijkt de bal af op een Eppegems been en de bezoekende doelman mag zich al omdraaien. 1 – 0. Wij zijn duidelijk de betere ploeg en op de 20ste minuut geeft Kadir een voorzet die door Karim wordt binnen gefrommeld. 2 – 0. De roodgroenen uit Vlaams – Brabant komen niet verder dan een paar afstandsschoten zonder gevaar. Stef poeiert de bal nog eens tegen de lat op het half uur. We gaan rusten bij deze tussenstand.
Ook in het begin van de tweede helft zijn we dominanter en wanneer op de 52ste minuut Kadir met een vrije trap de score op 3 – 0 brengt zijn we bijna zeker dat de drie punten in Merksem blijven. We krijgen ook nog enkele mogelijkheden om meer afstand te nemen van Eppegem, maar we laten de kansen liggen. We kunnen voor de tweede keer op rij de nul houden. Eppegem raapt al zijn moed en voetballend vermogen nog eens bij mekaar en de laatste vijf minuten krijgen wij er nog twee om de oren. 3 – 2. Hoeft het nog gezegd dat bij het eindsignaal een zucht van verlichting klonk bij de thuissupporters. Goed gespeeld mannen, maar zo spannend moet het niet meer maken. Nu vrijdag trekken we naar Diegem, de leider in onze reeks. Misschien kunnen we daar ook een onuitwisbare piratenafdruk achterlaten.
City Pirates :
Jordy Deboeure, Jannick Van Sanden, Gianni Defossé, Jens Muyshondt (65’ Bjorn Bruggeman), Stef Lyssens, Karim Wilms (75’ Chris Choungo), Cody Van De Velde, Zed Rommens, Brent Van Den Abeele, Kadir Yilmaz, Mohamed Sefiani (70’ Quinten Present)
Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*