Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 07/10 tem zondag 09/10

Het was weeral een heel goed gevuld voetbalweekend… Alle piraten hadden er zin, maar de afgevaardigden niet zo om de uitslagen door te sturen, spijtig.

Nat.Res. ontvingen Eppegem in het Jef Mermansstadion Tim en Leo zagen na 90 minuten dat het goed was na een 3-2 overwinning. Verslagje elders op de website terug te vinden.

U12IPA gingen op bezoek naar Sint-Niklaas. Die vreesden onze jonge piraten terecht want na doelpunten van Schilo, Esiaka en Emmanuel (4x) namen we de 3 punten mee terug naar Merksem. Proficiat met jullie 3-6 overwinning!

U14IP hebben Sint-Niklaas een poepie laten ruiken. Onze jongens scoorden maar liefst 8 keer en de keeper hield zijn netten nog proper ook. Een geweldige 8-0 eindscore!

Het eerste elftal trok naar Eppegem en Raymond had het dus degelijk bij het rechte eind want we mochten een 0-2 winst noteren. Doelpunten van Thomas en Mo.

U10 Gew.A behaalden een monsterscore tegen Wildert. Onze jonge piraten kwamen, voetbalden en wonnen. En wel met een onvoorstelbare score van 1-24! Wie doet hen dit na?

Gew.Res. kregen onze mede-piraten van Olympic Deurne op bezoek op Luchtbal. Het werd een heel spannende wedstrijd waarbij onze jongens nipt verloren met een 4-5 score.

U17 Gew.A speelden een heel goede wedstrijd tegen Wildert. Ondanks het 1-2 verlies was de mentaliteit van de jongens meer dan prima. Jullie afgevaardigde kan terecht trots zijn op zo’n ploegje!

Het eerste elftal B, 4de prov., speelden afgelopen zondag tegen Maccabi. De ene keeper was gekwetst en de andere geschorst dus kwam Yono onze netten even verdedigen, waarvoor dank. Het was een stevige wedstrijd, waarbij geen van beide ploegen het lukte om het winnende doelpunt te scoren. Supporters bleven op hun honger zitten na een 0-0 eindscore.

Bedankt aan diegenen die de scores hebben doorgestuurd, misschien krijgen we er volgende week een beetje meer…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*