Luchtbal

City Pirates Luchtbal U11 nog altijd ongeslagen

In een doelpuntrijke wedstrijd hebben de spelers van de U11 van de City Pirates hun tegenstander weten te verslaan met een einduitslag van 7-4. Hiermee zetten ze hun ongeslagen reeks voort, die nu bestaat uit vijf overwinningen op een rij. Vol vertrouwen kijkt het team tegemoet naar de volgende wedstrijd, waarin ze hun zesde overwinning op rij proberen te behalen.

Trainer Ferhat kijkt trots terug naar de wedstrijd: “Ze hebben goed samen gespeeld, het was een plezante match”. Op de vraag wat de trainer meeneemt naar de volgende wedstrijd antwoord hij als volgt: “we zullen iets meer naar elkaar moeten passen en meer verdedigen, maar als we dat doen dan komt het goed”. Of het team het eens is met de trainer? Ze antwoorden daarop volmondig “ja!”.

Wanneer ik aan aanvoerder Nasreddine vraag wat hij van deze wedstrijd vond antwoord hij “ik speel gewoon in het perfecte team”. De rest van het team is het hiermee eens. Aan het einde van het interview vraagt de trainer aan het team “wat gaan we de volgende wedstrijd doen?”, het antwoord is natuurlijk “winnen!!!”.

Het is overduidelijk dat dit team veel vertrouwen heeft getankt uit de voorgaande wedstrijden, en terecht ook. Met een trainer vol passie, een talentvol team en een goede wil om te winnen kunnen we er ongetwijfeld vanuit gaan dat dit team nog meer overwinningen zal boeken dit seizoen.

ferh

 

 

 

 

 

 

 

 

Door Matej Majstorovic

3 Comments

 1. Beste ,

  Hebben jullie plaats voor u11 kind van 2005 die één test kan afleggen .

  Met vriendelijke groeten

  • Oscar Coppieters

   Beste,

   we kunnen enkel nog jongeren aannemen in het recreatieve aanbod – dit betekent 1x per week trainen (woensdag 13u30) en geen wedstrijden spelen

 2. naserdin

  Mijn naam staat er op

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*